ΑΕΚ : Τα deal για Μπογέ και Αλεφ – Ρήτρες και… επενδύσεις

ΑΕΚ : Τα deal για Μπογέ και Αλεφ – Ρήτρες και… επενδύσεις

Οι λεπτομέρειες για τις συμφωνίες με τον Αργεντίνο και τον Βραζιλιάνο.

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να χαμογελά. Όχι για όσα είδε στην Πολωνία, αλλά για τα μεταγραφικά… νέα που έμαθε την τελευταία ημέρα της προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ έχει σχεδόν… ολοκληρώσει το deal με την Μπράγκα για τον Aλεφ (Ντος Σάντος Σαντάνα), για τον παίκτη που θα πάρει την θέση του Κονέ στο ρόστερ και θα έχει ρόλο χαφ δίπλα στον Σιμόες. Η συζήτηση με την πορτογαλική ομάδα (τον έδωσε πέρυσι δανεικό στον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο) έχει φτάσει στα 2 εκατ.ευρώ για την οψιόν αγοράς του 23χρονου υψηλόσωμου Βραζιλιάνου (με συμβόλαιο περίπου στις 300.000 ευρώ) το καλοκαίρι του 2019, όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο ένας χρόνος δανεισμού του. Και έτσι η Μπράγκα που είχε δαπανήσει περίπου 750.000 ευρώ το 2015, θα έχει βγάλει και κέρδος για την επένδυση της.

Αντίστοιχα για τον Λούκας Μπογέ, που βρίσκεται και αυτός μια… ανάσα από τις ανακοινώσεις, το deal ανέβηκε κατά πολύ σε νούμερα. Ο 22χρονος Αργεντίνος θα έρθει στην ΑΕΚ με ένα χρόνο δανεισμό από την Τορίνο και οψιόν που θα ξεπερνά τα 3-4 εκατ.ευρώ και θα εισπράξει όσα είχε… συμφωνήσει αρχικά και ο Πόνσε. Δηλαδή, κάτι παραπάνω από 600.000 ευρώ, ενώ όπως και με τον Λιβάγια έχει συμφωνηθεί και το… επόμενο πολυετές συμβόλαιο. Και όλα δείχνουν ότι πίσω από το deal είναι τα αδέρφια Λέμιτς που είχαν συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μια συνάντηση την οποία σας αποκάλυψε το «to10.gr».

Ετσι, η ΑΕΚ μετά τους Οικονόμου, Αλμπάνη και Γιαννίκογλου, προχωρά στις επόμενες μεταγραφές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινώσει την απόκτηση των Μπογέ και Αλεφ. 22 και 23 ετών αντίστοιχα, δείγμα της πρόθεσης της ΑΕΚ να κάνει… επενδύσεις για τα επόμενα χρόνια με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ