Έξαλλος με την Σφαξίεν ο Μεριά, στάση αναμονής από τον Ολυμπιακό

Έξαλλος με την Σφαξίεν ο Μεριά, στάση αναμονής από τον Ολυμπιακό

Έντονος είναι ο εκνευρισμός του Γιασίν Μεριά με τους ανθρώπους της ομάδας του, μετά τον χειρισμό τους στην υπόθεση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Γιασίν Μεριά ήταν μια ανάσα μακριά από τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, όμως η ομάδα του έκανε… νερά και έτσι η συμφωνία «ναυάγησε». Οι Τυνήσιοι αρχικά είχαν συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες (θυμίζουμε ότι ο διεθνής άσος είχε έρθει από την Παρασκευή στην Αθήνα) στη συνέχεια όμως έφεραν τα πάνω – κάτω με φόντο τη πιθανή παραχώρηση του παίκτη… σε ομάδα του Κατάρ.

Αυτό το ενδεχόμενο δεν καρποφόρησε και δημοσιεύματα από την Τυνησία έκαναν λόγο για εκ νέου προσέγγιση της Σφαξιέν με σκοπό νέες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να γίνουν οι… μαριονέτες τους! Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τα πράγματα στάσιμα στο κόκκινο στρατόπεδο όσον αφορά την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης παρότι ο παίκτης (που είχε συμφωνήσει σε όλα) εξέφρασε στους ανθρώπους της ομάδας την έντονη δυσαρέσκειά του για το χειρισμό τους στη μεταγραφή του, απουσιάζοντας μάλιστα από την προπόνηση της Τετάρτης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ