Τσίνγουεν Ζενγκ – Μαρία Σάκκαρη 0-2

Τσίνγουεν Ζενγκ – Μαρία Σάκκαρη 0-2

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στον τρίτο γύρο του Australian Open, «καθαρίζοντας» την Τσίνγουεν Ζενγκ με 2-0 σετ (6-1, 6-4) σε 1 ώρα και 30 λεπτά

Εύκολη πρόκριση για τη Μαρία Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Australian Open, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί 2-0 σετ (6-1, 6-4) της Τσίνγουεν Ζενγκ.

Μιάμιση ώρα χρειάστηκε η Σάκκαρη για να φτάσει στη νίκη, με την αντίπαλό της να εμφανίζεται ανταγωνιστική μονάχα στο δεύτερο σετ.

Η πρωταθλήτριά μας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ζενγκ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Πλέον, η Σάκκαρη στρέφει την προσοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Κουντερμέτοβα (επικράτησε της Ρουμάνας Ελενα Γκαμπριέλα Ρους με 2-0 σετ).

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα τενίστρια ήταν καταιγιστική. Το 6-1 είναι ενδεικτικό του τι συνέβη. Το πρώτο game κράτησε 8 ολόκληρα λεπτά και ήταν το μόνο που έχασε η Σάκκαρη. Στη συνέχεια όμως ήταν σαρωτική! Έκανε το 6/6 και πραγματοποίησε το πρώτο βήμα για τη νίκη-πρόκριση!

Το δεύτερο σετ ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Η Ζενγκ έκανε αισθητή την παρουσία της και κατάφερε να γίνει πολύ πιο ανταγωνιστική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα δύο σετ η Ζενγκ πήρε ιατρικό τάιμ άουτ λόγω ενός προβλήματος στο αριστερό πέλμα. Μετά από αυτό εμφανίστηκε μεταμορφωμένη. Το πρώτο game μπορεί να το πήρε εύκολα η Σάκκαρη, ενώ μάλιστα έκανε και break και ξανακράτησε το σερβίς της στη συνέχεια για το 3-0! Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν όπως την αναμέναμε.

Η Σάκκαρη το έφτασε στο 5-2, αλλά η Ζενγκ πίεσε, μείωσε σε 5-4 με break και απείλησε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια με ισοφάριση! Η ποιότητα όμως «μίλησε» στο πιο κρίσιμο σημείο, με τη Σάκκαρη να παίρνει πίσω το break, να επικρατεί 6-4 στο δεύτερο σετ και να περνάει τελικά στον 3ο γύρο του Australian Open.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ