Η Σάκκαρη αποκάλυψε ποιους ακολουθεί στα social media (vid)

Η Σάκκαρη αποκάλυψε ποιους ακολουθεί στα social media (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη μέσω του Eurosport αποκάλυψε ποια είναι τα διάσημα πρόσωπα που ακολουθεί στα social media.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στη Μελβούρνη για το Australian Open και παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τα social media και τους ακόλουθους της. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μέσω του Eurosport αποκάλυψε ποια είναι τα πρόσωπα που παρακολουθεί στα προφίλ της στα social media και τόνισε ότι δεν γίνεται να μην ακολουθεί τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο αλλά και τους Φραντσέσκο Τότι, Λιούις Χάμιλτον και… National Geographic.

Για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο είπε: «Πως γίνεται να μην ακολουθείς αυτούς τους δυο; Είναι σπουδαίοι, πολύ ταπεινοί και ό,τι και να συμβεί παραμένουν οι ίδιοι άνθρωποι, έχουν τις ίδιες προσωπικότητες, κάτι που θαυμάζω πολύ».

Για τον Τότι: «Ο Τότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του αθλήματος. Έμεινε σε όλη την καριέρα του στη Ρόμα και αυτό είναι κάτι που μ’ αρέσει και που θαυμάζω».

Επίσης, εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Χάμιλτον. «Είναι ο αγαπημένος μου οδηγός στη Formula 1. Σε ποιον δεν αρέσει Χάμιλτον; Ήμουν λυπημένη μ’ αυτό που συνέβη στο τέλος της χρονιάς, αλλά ξέρω πως θα ανακάμψει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι είπε η Μαρία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ