Ξάνθη : Περιφερειάρχης και Δήμαρχος γνωρίζουν τον νέο Καλπαζίδη

Ο Χρήστος Πανόπουλος έχει ραντεβού με τους δύο αιρετούς στην Αθήνα για τους συστήσει στον… αντικαταστάτη του Γιάννη Καλπαζίδη!

Ο κύβος ερρίφθη! Τη Δευτέρα (9/8) ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας, Χρήστος Μέτιος και ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσεπέλης, θα συναντήσουν στην Αθήνα τον νέο Καλπαζιδ…ε, τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης!

Οι δύο αυτοδιοικητικοί της Βορείου Ελλάδας έχουν ραντεβού με τον Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος τους ζήτησε να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για σημαντικό λόγο. Δεν τους ενημέρωσε με λεπτομέρειες, αλλά τους προϊδέασε για το σκοπό.

Έτσι και αλλιώς, ο Πανόπουλος είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου ότι αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου, τότε θα… κλείσει το μαγαζί. Άρα, αυτή τη βδομάδα, είτε η ΠΑΕ θα περάσει στην κυριότητα του νέου Καλπαζιδ…ε, νέου ιδιοκτήτη, είτε θα κινήσει τις διαδικασίες για τη διάλυση της.

Είναι προφανές ότι ο νέος Καλπαζίδ…ε, νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης, θα ζητήσει τη στήριξη των τοπικών φορέων, προκειμένου να αναλάβει. Άλλωστε και ο Χρήστος Πανόπουλος τους είχε θέσει προ των ευθυνών τους, στη σύσκεψη που είχαν (στο Σαλέ του Καλπαζίδη…).

Πάντως, στην πόλη επικρατεί η εντύπωση ότι ο νέος Καλπαζίδ…ε, ιδιοκτήτης έχει βρεθεί και απομένουν οι ανακοινώσεις. Την Παρασκευή ο ραδιοφωνικός σταθμός είχε μεταδώσει ότι ο νέος Καλπαζίδ…ε, ιδιοκτήτης θα είναι ο Ηλίας Αϊβαζόγλου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρικάλων και ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρίας Top Line…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από