Αποκάλυψη: Αυτές είναι οι 4 επόμενες «βόμβες» του «Τίγρη»!

Μετά τα μπαμ-μπουμ του διοικητή της ΑΕΚ με Αραούχο και Βράνιες που επέστρεψαν για τρίτη φορά με στόχο να πιάσουν στις τέσσερις τον Χιμένεθ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος αποκαλύπτει τι ακολουθεί! Πάρτε βαθιά ανάσα…

Παραμιλάει όλη η Ευρώπη! Ποιος να το έλεγε πως ο «Τίγρης» θα έκανε τέτοια μπαμ-μπουμ που η Equipe (σ.σ. αγοράκι μου) και η Marca σκέφτονται να αναδείξουν ως τις κινήσεις του καλοκαιρινού παζαριού!

Δεν είναι μόνο ο Αραούχο που για τρίτη ή τέταρτη, όπως το βλέπει κανείς, φορά θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ο Αραούχο που σε όλη την καριέρα του ξεκουράζεται στη Λας Πάλμας για να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ θα βρει τον «καμένα λάδια», κατά κόσμον Ογκνιέν Βράνιες, που για τρίτη φορά γυρίζει και αφού όπως αποκλειστικά χθες διαβάσατε εδώ, πέρασε το ΚΤΕΟ 

H πλάκα είναι πως ο Βράνιες θα βρει στην ΑΕΚ τον PUSTI, όπως είχε ο ίδιος γράψει σε ανάρτηση του τον Ιανουάριο, που τον έκοψε ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στην πρώτη του προπόνηση θα πάει με ένα κιλό λάδι για τον διοικητή.

Ο Βράνιες που για όσους το έχουν ξεχάσει πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει στην Βοσνία ότι πριν από το περίφημο ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ τον πλησίασαν για να τον δωροδοκήσουν και τώρα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μας πει ποιοι αφού ήρθε και πάλι στο Ελλάντα.

Ο Βράνιες που αποθεώνεται για την… τρέλα του από τα «εξαπτέρυγα» στον σημερινό Τύπο, από αυτούς που πριν λίγες μέρες επικροτούσαν την διάψευση της ΑΕΚ για τον Βόσνιο.

Τον Βράνιες που όπως είμαι σίγουρος πως θα θυμάστε παράτησε πέρσι το καλοκαίρι στα κρύα του λουτρού την ομάδα του και είχε κάνει… παπάδες με κάθε προπονητή, ενώ πρωταγωνίστησε με απόλυτη επιτυχία στο «σήριαλ» Καρλέουσα από το οποίο μάθαμε γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές επιδόσεις του.

Ξεχάστηκα όμως και παρασύρθηκα από το μεγαλείο που βγάζει αυτό το τρελό αγόρι από την Βοσνία με τα ωραία tattoo διαφόρων φασιστών του παρελθόντος.

Πάμε στο θέμα μας κυρίες και κύριοι. Ποιο είναι αυτό; Μα οι επόμενοι… Αραούχο και Βράνιες! Back to the future από τον «Τίγρη» που είναι έτοιμος να τρελάνει κόσμο!

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Προσδεθείτε, ο Βασίλης ο Δεκάρικος μοιράζει αποκλειστικά. Γατάκια!

Νάτσο Σκόκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Ναι, ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο άσος που κάθε καλοκαίρι και Γενάρη επιστρέφει στην ΑΕΚ είναι μια ανάσα από το να μπει και αυτός για φωτογράφιση στην «Αγιά Σοφιά»! «Τίγρη τρελαίνομαι» ένα πράγμα με τον 36χρονο Σκόκο να ετοιμάζεται για τη νέα του θητεία στα Φιλαδέλφεια.

Πάμε παρακάτω!

Ισμαέλ Μπλάνκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Ο «Ζορό» μια ανάσα από την επιστροφή του στην ΑΕΚ! Ναι, με τον «Τίγρη» μάλιστα να μην χρειάζεται να κάνει και τα έξοδα για τα εισιτήρια (που θα κάνει για τον Σκόκο που παίζει στην Αργεντινή) καθώς ο Μπλάνκο είναι στον Παναρκαδικό! Μια ωρίτσα και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο είναι η Τριπολιτσά φίλοι μου. Θα το κόψει με το αυτοκίνητο και σύντομα θα μπει και αυτό στην υπερομάδα που φτιάχνει ο διοικητής! Έχω και άλλο όμως αποκλειστικό!

Νίκος Γεωργέαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς! Από τις αίθουσες των ανακριτών στο χορτάρι και πάλι με τον «Τίγρη» να φέρνει ξανά στη δράση τον αεικίνητο μπακ που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ του συλλόγου!

Και τέλος, το καλύτερο!

Ντέμης Νικολαϊδηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς! «Πέφτουν τα τσιμέντα» της «Αγιάς Σοφιάς» με τον κορυφαίο επιθετικό της ΑΕΚ να γράφει ιστορία. Τώρα που έμεινε και… ελεύθερος δεν θα χρειαστεί να πληρώσει και τίποτα ο «Τίγρης» που ως γνωστόν είναι αβέρτος!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από