Περνάει από ΚΤΕΟ ο Βράνιες και εφόσον πάνε όλα καλά υπογράφει!

Περνάει από ΚΤΕΟ ο Βράνιες και εφόσον πάνε όλα καλά υπογράφει!

Εδώ οι αποκαλύψεις από τον Βασίλη τον Δεκάρικο. Με αποκλειστικές δηλώσεις του μαστρο-Μανώλη που θα περάσει από το κρίσιμο ΚΤΕΟ τον Βράνιες!

Γίνεται δουλίτσα κυρίες και κύριοι! Ήταν να μην πάρει φόρα ο διοικητής! Η μια «βόμβα» μετά την άλλη σκάει στην ΑΕΚ! Με τον «Τίγρη» σε ρόλο Νοστράδαμου και πάλι να δικαιώνεται με τις προβλέψεις. Όπως αυτό το «ο Λουτσέσκου θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα» ή το πιο κλασικό «όποιον θέλουμε τον κρατάμε» τότε που δεν έμεινε άνθρωπος τελικά στα Σπάτα.

Ξέφυγα όμως ο άμοιρος, είναι και η ζέστη, είναι και αυτός ο ενθουσιασμός με προσφέρει η απλοχεριά του «Τίγρη» που μετά την μεταγραφή του Τζαβέλα που προκάλεσε αίσθηση στις καφετέριες Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Σμύρνης αλλά και την επιστροφή του Αραούχο που – αφού ξεκουράστηκε στη Λας Πάλμας – ήρθε στη μοναδική ομάδα που τον ήθελε κάνει το μπαμ-μπουμ με τον Βράνιες!

Ναι, με αυτόν που η Άντερλεχτ έβαλε να προπονείται με την Κ18. Όχι τυχαία βεβαίως με τα μυαλά που κουβαλά ο Βόσνιος αμυντικός που τώρα ξάφνου έγινε ο κορφαίος όλων των εποχών στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ποιος Μανωλάς μωρέ όταν έχει φορέσει την φανέλα την κιτρινόμαυρη ο Όγκνιεν ο Βράνιες ο οριτζιναλίστας;

Σοβαροί να είμαστε. Μην κοιτάτε που πριν λίγες μέρες η ΑΕΚ διέψευδε και τα εξαπτέρυγα έλεγαν τι καλά που έκανε. Αυτοί που τώρα αποθεώνουν τον Βράνιες και βεβαίως τον μεγάλο ηγέτη που έκανε ένα ακόμη κόλπο γκρόσο μετά την πώληση του Νεντελτσιάρου με 500 135.000 ευρώ όπως έλεγε και ο κυρ Γιάννης.

Αλλού είναι το θέμα όμως και για αυτό ο Βασίλης ο Δεκάρικος σηκώθηκε από την ξαπλώστρα των 100 ευρώ (sic) για να πιάσει το laptop και να «κεντήσει» με τις αποκαλύψεις!

Όπως θα θυμάστε ο Τίγρης σε μια ακόμη… προφητεία είχε πει μετά το τέλος του πρωταθλήματος πως ο Βράνιες είναι «καμένα λάδια». Μην κοιτάτε τώρα που τον φέρνει, καλά πληροφορημένες πηγές (ουάου) αναφέρουν πως ο Βράνιες που είναι στην Αθήνα και ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ θα πρέπει πρώτα να περάσει επιτυχημένα από ΚΤΕΟ! Για σιγουριά λοιπόν ο Μελισσανίδης αποφάσισε να μην αφήσει τίποτα στην τύχη του. Μάλιστα για να μην μπαίνει σε έξοδα θα εκμεταλλευτεί την γνωριμία που έχει με τον μηχανικό του, τον μαστρο-Μανώλη. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως μαζί με τον έλεγχο στα λάδια θα αλλάξει και μπουζί και τακάκια στην τιμή των λαδιών! Εξοικονομεί ο Τίγρης και έχει και το κεφάλι του ήσυχο.

Αν περάσει το ΚΤΕΟ με επιτυχία τότε ο Βράνιες θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα και θα ξαναβρεί τον Αραούχο στην ΑΕΚ. Και οι δύο θα περιμένουν σε λίγους μήνες και τον Χιμένεθ που έτσι και αλλιώς βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα μετά το «τσουνάμι» των επιστροφών από τον Τίγρη. Ήταν να μην πάρει φόρα ο διοικητής της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ