Ο ΠΑΟΚ «κλέβει» Ελληνα παίκτη-έκπληξη από τον Παναθηναϊκό – Ολες οι λεπτομέρειες

Ελληνας νεαρός ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ τον γλυκοκοιτάζει και τον έχει... έτοιμο για τον Ιανουάριο. To10.gr αποκαλύπτει...

Αποτελεί το «διαμάντι» της προηγούμενης καλής φουρνιάς που ανέδειξε η ακαδημία του Παναθηναϊκού. Η ποιότητα του, δεδομένη, όπως και το ταλέντο του. Ωστόσο, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η πορεία του δεν ήταν/είναι η αναμενόμενη. Με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν περίπλοκα. Και το μέλλον του να βρίσκεται στον αέρα. Με τη διαφορά ότι οι Πράσινοι τoν θέλουν, μεν, αλλά δεν σημαίνει ότι θα τον κρατήσουν κιόλας. Καθώς ήδη υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν ομάδες να έχουν κάνει τα πλάνα τους για την απόκτησή του. Το καλοκαίρι. Τότε που τελειώνει το συμβόλαιο του Γιάννη Μπουζούκη -περί ου ο λόγος- με το Τριφύλλι.

Η πληροφορία είναι πολύ συγκεκριμένη και αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ είναι η ελληνική ομάδα που έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον 23χρονο μέσο του Παναθηναϊκού. Πραγματικό ενδιαφέρον. Οχι επίσημο, ούτε κάτι πολύ προχωρημένο. Αλλά μια πολύ ξεκάθαρη κουβέντα σε ανεπίσημο επίπεδο, με συγκεκριμένους ανθρώπους από το περιβάλλον του Δικεφάλου, οι οποίοι μετέφεραν την εκτίμηση που έχουν στην Τούμπα για τον αριστεροπόδαρο χαφ.

Μπορεί το θέμα να προκαλεί αίσθηση, καθώς ο ΠΑΟΚ θα περίμενε κάποιος ότι δεν θα πήγαινε σε μία τέτοια λύση, ωστόσο, οι πληροφορίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Και εάν οι Θεσσαλονικείς έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τον Μπουζούκη ως ελεύθερο, θα το πράξουν. Καθώς υπάρχει η άποψη ότι μπορεί να εξελιχθεί και να δείξει τα πράγματα για τα οποία έφτασε έως τον προθάλαμο της Εθνικής Ελλάδος πριν από ενάμιση χρόνο, εάν λάβει εμπιστοσύνη και χρησιμοποιηθεί σωστά!

Ενα άλλο θέμα που ενισχύει την επιθυμία του ΠΑΟΚ γενικώς να κινηθεί για παίκτες Ελληνες, με ταλέντο και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, είναι ότι το μήνυμα που έχει σταλεί από… ψηλά. Καθώς ο Δικέφαλος, με απόφαση διοίκησης, θέλει να επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο και να βάλει στην αγωνιστική του εξίσωση, πέραν κάποιων εξαιρετικών ταλέντων από ακαδημίας του, Ελληνες ποδοσφαιριστές που θεωρείται ότι έχουν προοπτική και δυνατότητες να εξελιχθούν.

Ο ΠΑΟΚ προφανώς και δεν θα μπει στη διαδικασία να αγοράσει τον Μπουζούκη από τον Παναθηναϊκό. Αλλά εάν την 1η Ιανουαρίου είναι διαθέσιμος, ο ΠΑΟΚ θα κάνει την κίνησή του, καθώς το συμβόλαιο του 23χρονου χαφ εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Αρα, από τη νέα χρονιά μπορεί να υπογράψει όπου θέλει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ακόμη και στο πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ το Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, υπήρξαν… αγκαλιές και πολύ θερμά λόγια για/προς τον παίκτη. Ενα έμμεσο μήνυμα για τη συνέχεια. Με τη διαφορά, επαναλαμβάνουμε, ότι όλα θα κριθούν από το εάν θα ανανεώσει ο Μπουζούκης με το Τριφύλλι ή όχι. Κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει και πολύ πιθανό. Καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπουζούκης έχει φορέσει 86 φορές τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχοντας 6 γκολ και 5 ασίστ. Επίσης, σε όλη την καριέρα του αποτελούσε βασικό στέλεχος των «μικρών» εθνικών ομάδων, έχοντας αγωνιστεί σε όλες, με πολλές συμμετοχές. Μάλιστα, στην Ελπίδων διετέλεσε και αρχηγός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από