Το είπε και το έκανε ο ΠΑΟΚ: Κεκλεισμένων των θυρών με… 400 οπαδούς στα επίσημα (Pics)

Ο ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα διεξαγόταν χωρίς κόσμο, αλλά ο Δικέφαλος έβαλε 400 οπαδούς ακριβώς πάνω από τους πάγκους!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι «παραμένει σταθερός στη θέση του» πως «όσο ισχύουν τα μέτρα της κυβέρνησης για πληρότητα 10% στα γήπεδα και ταβάνι 1.000 φίλαθλοι, θα παίζει χωρίς κόσμο στην Τούμπα». Οι Θεσσαλονικείς, λοιπόν, ανακοίνωσαν ότι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών. Με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενημερώνει ότι αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δικαιώματος να κυκλοφορήσει 1.000 εισιτήρια.

Αυτό είπε ο ΠΑΟΚ στην επίσημη ενημέρωσή του. Και δεν έβγαλε και εισιτήρια. Τι έκανε, όμως η διοίκηση του Δικεφάλου. Ακολούθησε την επίσημη θέση της; Εκλεισε το γήπεδο για τον κόσμο; Αστεία πράγματα. Προφανώς και δεν το έκανε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φρόντισε να βάλει «εκλεκτό» κοινό ακριβώς πίσω από τους πάγκους.

Περίπου 400 οπαδοί του ΠΑΟΚ, λοιπόν, πήραν θέση στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας, δημιουργώντας κανονική ατμόσφαιρα… πετάλου. Ακριβώς πίσω από τους πάγκους. Ετσι, για να γίνεται σαφής και κυρίως έντονη η παρουσία τους.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να μάθουμε με ποια κριτήρια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να βάλει τους συγκεκριμένους οπαδούς στο γήπεδο. Σε ένα σημείο όπου προφανώς και δεν υπήρξε κανένα μέτρο, καμία απόσταση και προφανώς, όπως φαίνεται σαφώς, ενώ για μάσκες, ούτε λόγος.

Είναι απορίας άξιο, κλείνοντας, να απαντήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πώς δεν μπορεί να «διαλέξει» 1.000 οπαδούς, όπως λέει σε αυτές τις περιβόητες ανακοινώσεις-ενημερώσεις της, αλλά μπορεί να διαλέξει 400. Και 400 «εκλεκτούς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από