Και τελικά ο ΠΑΟΚ… βάζει κόσμο στην Τούμπα

Και τελικά ο ΠΑΟΚ… βάζει κόσμο στην Τούμπα

Παρ' όλο που την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ έλεγε πως θα είναι κλειστή για όλους η Τούμπα, αποφασίστηκε τελικά να έχει τους 1.000 (;) που δικαιούται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Δεν αλλάζει στάση ο ΠΑΟΚ. Χωρίς κόσμο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό». Αυτή ήταν η… γραμμή που δόθηκε μόλις πριν από δύο μέρες από πλευράς δικεφάλου εν όψει του αποψινού ντέρμπι στην Τούμπα.

Είχαν διαρρεύσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης πως από τη στιγμή που δεν μπορούν να διαχωρίσουν ποιοι θα είναι οι 1.000 φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με τους πρωταθλητές, θα κλείσουν τις πόρτες σε όλους. Και θα γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα βάσει νόμου να βάλει έως 1.000 οπαδούς του στην Τούμπα.

Αυτό άλλωστε είχε κάνει και στα προηγούμενα παιχνίδια του. Δεν ήθελε να έχει έστω τον ελάχιστο κόσμο στο πλευρό του και προτίμησε να παίξει σε άδειες εξέδρες. Τα δεδομένα, όμως, για σήμερα άλλαξαν και φαίνεται ότι η διαρροή από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν απλά για τα μάτια του κόσμο.

Σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ τελικά βρήκε τρόπο να… διαχωρίσει τον κόσμο του και θα βάλει κανονικά στο γήπεδο τα χίλια άτομα που έχει το δικαίωμα να κάνει. Με ποιον τρόπο, ποιοι θα είναι αυτοί οι χίλιοι και πως διαχωρίστηκαν τελικά κανείς δεν ξέρει, αφού ούτε καν στο επίσημο σάιτ της ομάδας δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τη μέθοδο που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να δει το ντέρμπι.

Συμβαίνει αυτό σε όλες τις ομάδες που έχουν κόσμο αυτή την περίοδο. Να ενημερώνουν τους φιλάθλους τους με ποιον τρόπο θα μπουν στο γήπεδο μέσω ανακοινώσεων. Και να εξασφαλίζουν το εισιτήριό τους ιντερνετικά. Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν κάνει το παραμικρό. Και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και αν τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά όπως προβλέπεται.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να διαπιστώσουμε αν ο ΠΑΟΚ θα έχει πράγματι 1.000 φίλους του στην Τούμπα ή θα είναι οι… 1.000 της Λεωφόρου. Γιατί και ο Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα το παρακολουθήσουν 1.000 κάτοχοι διαρκείας, πλην όμως στο γήπεδο ήταν περίπου 3.000 οπαδοί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ