Δηλαδή κύριε Λουτσέσκου το «σύστημα του Ολυμπιακού» κυνηγούσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Τούμπα;

Ο Λουτσέσκου είναι απλά η επιτομή του moto καλύτερα να μασάς. Το γιατί δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συζήτηση

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Και η αλήθεια είναι φέτος πως ο Ρουμάνος έδειχνε να επενδύει σε ένα διαφορετικό προφίλ. Έκανε όμως μερικές νίκες στη σειρά, του έκατσε και η διαδρομή του Conference League και αναδείχθηκε εκ νέου ο χαρακτήρας του. Και η τοξικότητα που δυστυχώς ξεχειλίζει από τα μπατζάκια.

Τι είπε σε συνέντευξη του στη Ρουμανία ο τεχνικός του ΠΑΟΚ; Πως «Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ 3. Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί για αυτούς, δεν είναι μόνο όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο».

Φυσικά ο Ολυμπιακός οδεύει για το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ο Λουτσέσκου όμως μάλλον δεν ήθελε μια τέτοια λεπτομέρεια να του χαλάσει την ιστορία (όχι πως δεν γελά κάποιος με 20-3 με εκείνον που λέει τα δικά του, αλλά φαντάσου με 47-3 τι θα σκεφτεί). Όπως δεν ήθελε επ ουδενί να δείξει πως χάνει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβρη για όσα συμβαίνουν στα γήπεδα: Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ φέτος έχει πανευρωπαϊκό ρεκόρ σε κερδισμένα πέναλτι αλλά και πάλι δεν μπορεί να μαζέψει τη διαφορά σε μονοψήφιο επίπεδο.

Υπάρχει «σύστημα» λέει ο Λουτσέσκου, λοιπόν. Και πριν τον μαζέψει ο Αθλητικός Εισαγγελέας που προφανώς θα πρέπει να τον ρωτήσει τι είδους «σύστημα» είναι αυτό, μια απορία. Στα τέλη Νοέμβρη που μπούκαραν οι ΠΑΟΚτζηδες από τη Θύρα 4 στον αγωνιστικό χώρο και πήραν στο κυνήγι τους παίκτες, ποιο… σύστημα έπαιξε ρόλο;

Ή μήπως τα ξέχασε αυτά ο Λουτσέσκου; Ξέχασε ότι είχε παραιτηθεί δύο φορές στον Σαββίδη μετά τις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα από Ιωνικούς και… σια. Τώρα που πέρασαν λίγοι μήνες, τα διέγραψε αυτά από το μνημονικό του; Του φταίει πάλι ο Ολυμπιακός;

Θυμίζω τι έγραφαν οι ιστοσελίδες για το ΠΑΟΚ-Άρης 0-1 της 28ης Νοεμβρίου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μπας και θυμηθεί και ο Ρουμάνος που λίγα χρόνια πριν είχε γίνει ρεζίλι λέγοντας για το ελληνικό ποδόσφαιρο που παραπέμπει στη Γερμανία του… Χίτλερ.

«Το ματς ήταν στο 92΄και ο Άρης με το γκολ του Μαντσίνι από το 41′ κρατούσε στα χέρια του μια μεγάλη νίκη. Απέμεναν δύο ακόμη λεπτά αλλά οι ανεγκέφαλοι χούλιγκανς δεν έδωσαν καν την ευκαιρία στην ομάδα που λένε πως αγαπούν να διεκδικήσει έστω την ισοπαλία. Μπουκάλια, πέτρες, φωτοβολίδες και μετά ντου από την Θύρα 4. Ροντέο ο αγωνιστικός χώρος, μάχες με την αστυνομία και φυσικά διακοπή. Ο Ισραηλινός διαιτητής Ρόμπερτ Μάντεν έστειλε τους πάντες στα αποδυτήρια και εκεί έμειναν για περισσότερο από 40 λεπτά μέχρι να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος και να αποχωρήσουν οι χούλιγκανς. Μετά οι δύο ομάδες βγήκαν ξανά στο γήπεδο, έπαιξαν για μερικά τυπικά δευτερόλεπτα και τέλος. Ο Άρης νίκησε, αλλά η ΑΛΗΤΕΙΑ θριάμβευσε!».

Σίγουρα όμως έγιναν έτσι; Βρε μήπως κάποια στιγμή οι συνεντεύξεις Λουτσέσκου να έχουν και ερωτήσεις και να μην έχουν μόνο απαντήσεις;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από