
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια σχετικά με τα γεγονότα στο ελληνικό μπάσκετ.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ σχετικά με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει, και το βράδυ της Κυριακής (25/10), ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Γιώργος Μαυραγάνης κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την σχετική τους απολογία.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την όλη υπόθεση, ανεβάζοντας μια εικόνα με τον Βαγγέλη Λιόλιο με ήχο «Ό,τι είπα, θα γίνει».
Θυμίζουμε πως ο κύκλος των απολογιών θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (26/10), όταν έχουν προγραμματιστεί να περάσουν από τον ανακριτή η διεθνής διαιτητής Βάσω Τσαρούχα, ο ειδικός σύμβουλος διαιτησίας Ηλίας Κορομηλάς και ο πρώην διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ Τάσος Πηλοΐδης.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 



















