Στοίχημα : Ψάχνοντας και μεγαλώνοντας αποδόσεις

Δύο σκόρερ σε ένα ματς (Μανέ και Ρομπέρτο Φιρμίνο) και η ενημερωτική παρατήρηση της Ευρωλίγκα.

Ας μιλήσουμε πρώτα για μπάσκετ που καίει τους φίλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αυτές τις μέρες. Όπως έχουμε σημειώσει, μια νίκη ή μια ήττα κάποιας ομάδας φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη στοιχηματική αγορά. Χθες το πρωί το ενδεχόμενο να πάρουν την πρόκριση οι «ερυθρόλευκοι» μεταφραζόταν σε τιμές φαβορί, όπως δείχνει το 1,67. Μετά τη δεύτερη ήττα που υπέστη από τη Ζαλγκίρις, το φαβορί έγινε μεγάλο αουτσάιντερ, του ύψους του 2,80.

Όσο για τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται απόψε στη Μαδρίτη, η πρόκρισή του παίζεται στο 2,75 και ο αποκλεισμός του στο 1,40 (ίδια είναι και η τιμή της Ζαλγκίρις για να περάσει στο final four). Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε ανάλογα με το πόσο διατεθειμένοι είστε να ρισκάρετε.

Προφανώς και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει πολύ ισχυρός, όπως φαίνεται και από το 1,20. Προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την τιμή, βασιζόμενοι στη υπόθεση ότι οι «πράσινοι» θα βρίσκονται κοντά στο σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά οπότε θα λυγίσουν. Συμπληρώνουμε τα παραπάνω με το ότι οι Μαδριλένοι δεν θα δώσουν το 100% των δυνάμεών τους, γιατί ακολουθεί κι άλλο ματς την Παρασκευή. Με λίγα λόγια περιμένουμε να έχουν από ένα σημείο και μετά μια μέτρια διαφορά, την οποία θα διατηρούν εύκολα ή δύσκολα έως το τέλος.

Όλα αυτά μεταφράζονται στο στοίχημα ως εξής: Να κερδίσει η Ρεάλ με διαφορά από 6 έως 10 πόντους. Και αυτό το στοίχημα πληρώνει επί 4,20 αν επιβεβαιωθεί. Δηλαδή παίρνουμε τη μεγαλύτερη απόδοση από αυτές που μπορεί να θεωρηθούν πιθανές από την πλειοψηφία.

Και στην πραγματική στρογγυλή θέα

Κατ’ αρχήν είχαμε τρεις λόγους να αισθανθούμε ικανοποιημένοι χθες. Ο ένας είναι ότι έβαλε γκολ ο Μανέ (anytime σκόρερ). Ο δεύτερος ότι έκανε το ίδιο ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Και ο τρίτος ότι η Λίβερπουλ νίκησε 5-2 και πήρε σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά ότι την είχαμε προτείνει για νικήτρια διοργάνωσης όταν η απόδοσή της έδειχνε 14 και βάλε.

Σήμερα παίζει η Μπάγερν με τη Ρεάλ. Κινείται η απόδοση του άσου προς τα κάτω. Προφανώς ο πολύς κόσμος βασίζεται στην αγωνιστική άνοδο των Βαυαρών, στην ισχύ της φοβερής τους έδρας και στην αλματώδη άνοδο της ψυχολογίας τους. Δεν διαφωνούμε με όλα αυτά. Στεκόμαστε όμως στο γεγονός ότι οι Βαυαροί θα παραταχθούν με μεσαία γραμμή τον Χάβι Μαρτίνες (χαφ ολκής), τον Χάμες Ροντρίγκες (ποιοτικός μεσοεπιθετικός, αλλά ανασταλτικά …ελαφρύς) και τον Μίλερ (ο άνθρωπος είναι επιθετικός και όχι μέσος). Ο Βιδάλ μας τελείωσε (απών) και ο Τιάγκο Αλκάνταρα προέρχεται από τραυματισμό. Ενδέχεται να παίξει αυτός, αλλά δεν είναι ούτε Μόντριτς ούτε Κασεμίρο ούτε Κρόος που θα παίξουν για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Για αυτά αποφεύγουμε το κυνήγι σημείου και στεκόμαστε στο συνδυαστικό ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ με Over 2,5. Κυκλοφορεί σε ενδιαφέρουσες αποδόσεις (κοντά στο διπλασιασμό στο διαδίκτυο).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από