Εμφύλιος στην ΚΕΔ

Τα «έσπασαν» τα φιλαράκια στην ΚΕΔ για τα... μάτια του Κομίνη και γιατί ο ένας από τους δύο τα είπε όλα στα αφεντικά του Βορρά.

Πάει χάλασε ο κόσμος. Μεγάλη κρίση περνάει η σχέση του Κουκουλάκη και του Τριτσώνη. Η φιλική. Μην πάει πουθενά αλλού το μυαλό σας. Θα γινόταν και αυτό αφού ο Σταυράκος κάνει ότι του λέει ο Νότος.

Τα μαχαίρια βγήκαν μετά τον ορισμό του Κομίνη. Όχι ρε παιδιά στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Τώρα, πριν τον τελικό του κυπέλλου, στο Πανιώνιος-Λεβαδειακός. Είπαμε ότι η επιστροφή του στη δράση προκάλεσε …σεισμό στο πάρκο.

Ο Βορράς αντέδρασε ακαριαία και με έντονο τρόπο. Σας είπα για τον Ιβάν και τον Γραμμένο. Όμως δόθηκε εντολή να ψαχτούν οι υπάλληλοι του οπλοφόρου. Ο Μάλαμας και ο Σάρα. Ο Τεβεκέλης δηλαδή και ο Σαραϊδάρης. Οι επιφορτισμένοι με τα διαιτητικά θέματα στον ΠΑΟΚ.

Έπρεπε να δώσουν αναφορά στο μεγάλο αφεντικό για το γεγονός. Για το τι συνέβη. Το κουβάρι άρχισε σύντομα να ξετυλίγεται. Την άκρη βρήκε ο Σάρα. Δεν καθυστέρησε πολύ. Απευθύνθηκε στον κατάλληλο άνθρωπο. Στον φίλο του στην ΚΕΔ. Τον Κουκουλάκη με τον οποίο αγωνίζονταν μαζί στην Ευρώπη τον καιρό που ήταν εν ενεργεία ρέφερι.

Ο Μιχαλιός δεν μάσησε ιδιαίτερα να αποκαλύψει το έργο. Τα ξέρασε όλα. Έδωσε στεγνά τον Τριτσώνη. Τον κολλητό του. Για να μην μπλέξει ο ίδιος. Δεν είπε ψέμματα. Αλλά δεν φέρθηκε σαν φίλος. Ούτε σαν καλός και σωστός συνεργάτης. Άλλο ένα και άλλο το άλλο.

Ο Σταυράκος βέβαια το έμαθε. Αυτά τα πράγματα δεν μένουν κρυφά. Πιο πολύ όμως τον στενοχώρησε η αντικατάσταση του Κομίνη. Γιατί φάνηκε πως δεν μπορεί να κάνει πλέον τα θελήματα. Τουλάχιστον όχι όλα. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τον ίδιο.

Στον τελικό απέφυγαν να πάνε. Ο ένας είπε ότι είναι άρρωστος και ο άλλος ότι είχε μία σοβαρή υποχρεώση. Έτσι όπως τα έκανε ο Τριτσώνης δεν μπορούσε να εμφανιστεί. Δεν εμπιστεύεται ούτε τον κολλητό του. Τον πρώην γιατί μετά από το χουνέρι που του έκανε ο Κουκουλάκης η σχέση τους χάλασε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από