Ξέφρενο γλέντι των Ελλήνων στο Άουγκσμπουργκ πριν το ματς με τη Γερμανία (vids)

Ξέφρενο γλέντι των Ελλήνων στο Άουγκσμπουργκ πριν το ματς με τη Γερμανία (vids)

Οι Έλληνες που μένουν στο Άουγκσμπουργκ και όσοι έχουν έρθει για να στηρίξουν την Εθνική, το γλέντησαν πατροπαράδοτα σε γνωστό ελληνικό μαγαζί της περιοχής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η Ελλάδα παίζει με την Γερμανία σε λίγες ώρες (Κυριακή 27/9, 21:45) και ήδη το Άουγκσμπουργκ έχει πάρει χρώμα ελληνικό. Από νωρίς στους δρόμους της πόλης Έλληνες με φανέλες και σημαίες έκαναν τις βολτες ενώ το βράδυ το γλέντησαν στο στέκι των ντόπιων Ελλήνων, το «Φιλιων».

Με τον Γαλανόλευκο Φάρο ότι κάνει ξανά αισθητή της παρουσία του σε ένα ακόμη εκτός έδρας μας της Εθνικής μας και τους Έλληνες που ζούνε μόνιμα στην βαυαρική πόλη να το γλεντανε με ελληνικά τραγούδια έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Με την ευχή βεβαίως να είναι και την βραδιά που έρχεται στα…χάι τους όπως έλεγε και ο Αντύπας σε ένα από τα τραγούδια που ξεφάντωσαν.

Για την ωραία βραδιά μας μίλησε ο Μιχάλης, ιδιοκτήτης του μαγαζιού (πρώτο βίντεο) που φιλοξένησε την ελληνική παρέα. Θυμίζουμε πως η εθνική μας παίζει το βράδυ στις 9.45 με την Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ Αρένα για την 2η αγωνιστική του Nations League.

Δείτε βίντεο από το ελληνικό γλέντι

*Οι Έλληνες φίλαθλοι συγκεντρώνονται στο «Φίλιων»

*Περισσότερο… γήπεδο θύμισε το μαγαζί του κυρίου Μιχάλη!

Τύμπανα, καπνογόνα και συνθήματα, συνέθεσαν ένα σκηνικό γιορτής από τους Έλληνες.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ