Επαφή με Αλκαράθ…

Ο Ισπανός προπονητής που πέρασε παλιότερα από τον Αρη, βρίσκεται στο κάδρο του Απόλλων Σμύρνης

Επίσημα η θητεία του Γιάννη Κόντη στον Αρη έληξε το Μαϊο του 2012. Ο Λούκας Αλκαράθ πέρασε τις πύλες του «Κλέανθης Βικελίδης» επτά μήνες αργότερα. Απαντες στην Θεσσαλονίκη έλεγαν και τότε, πως ο νέος τεχνικός διευθυντής του Απόλλων Σμύρνης βρισκόταν πίσω από αυτή την κίνηση.

Ορκο δεν παίρνουμε για τότε αλλά τώρα οι δυο τους τα λένε σίγουρα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Λούκας Αλκαράθ είναι ο βασικός υποψήφιος για την θέση του προπονητή στον Απόλλων Σμύρνης. Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα αν και έμεινε λιγότερο από δυο μήνες (2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες) σε μια μαρτυρική σεζόν για τον Αρη που άλλαξε πέντε προπονητές (Κατσαβάκης, Πασιαλής, Αλκαράθ, Μιχαλήτσος, Παπαδόπουλος).

Από την στιγμή που έφυγε από τον Αρη, ο 52χρονος τεχνικός πήγε στην Γρανάδα και κατάφερε να την διατηρήσει στην Πριμέρα Ντιβιζόν. Παρέμεινε στην Λα Λίγκα και την Λεβάντε, ακολούθησε η Ελτσε, επιστροφή στην Γράναδα, η Εθνική Αλγερίας και τελευταίος σταθμός ήταν η Αλμερία.

Οι δυο πλευρές έχουν συνεχείς επαφές τις τελευταίες μέρες και ο Γιάννης Κόντης αναμένει την τελική απόφαση του Ισπανού προπονητή.  Μην παραξενευτείτε αν τον δείτε την Δευτέρα στην Λιβαδειά. Δεν θα έχει πάει να δοκιμάσει τα περίφημα σουβλάκια…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από