Νέο σκάνδαλο στην ΕΠΟ, «έφαγαν» τον Τσαχειλίδη

Το μέλος της ΚΕΔ δεν άφησε τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Στέργιο Αντωνίου να παρακολουθήσει τους ορισμούς και αντί να του πουν «μπράβο», τον έδιωξαν!

Τα σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό στην ΕΠΟ που αντί να υπερασπίζεται την ΚΕΔ και να μην αφήσει κανέναν να περνάει ούτε έξω από τα γραφεία της Επιτροπής, κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με ψήφους 15-2, αποφάσισε να απολύσει το μέλος της ΚΕΔ Γιάννη Τσαχειλίδη. Η αιτιολογία; Ότι έδιωξε τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Στέργιο Αντωνίου που είχε πάει από τα γραφεία της Επιτροπής Διαιτησίας, την προηγούμενη εβδομάδα, την ώρα που γινόντουσαν ορισμοί. Μιλάμε για ΤΟΝ ορισμό της επέμβασης στην διαιτησία…

Την… επίσκεψη την παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, δίνοντας την δική του, πιο light και αθώα εκδοχή…

«Είχα μόλις επιστρέψει από την Αυστρία και πέρασα από τα γραφεία της Ομοσπονδίας. Είδα την πόρτα της ΚΕΔ ανοιχτή και είπα να πω μία καλησπέρα. Παρόντες ήταν οι κύριοι Καλύβας – Τσαχειλίδης. Ο δεύτερος με ρώτησε τι δουλειά έχω εδώ. Του είπα ότι είμαι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Μου είπε ότι δεν έχω καμιά δουλειά στην ΚΕΔ και με έντονο ύφος «περάστε έξω». Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια θέματα. Απλώς μία καλησπέρα ήθελα να πω. Μακριά από μένα παρεμβάσεις στη διαιτησία».

Αντί λοιπόν, να πουν «μπράβο» στον Τσαχειλίδη, τον έδιωξαν έπειτα από βέτο που φέρεται να άσκησε ο Στέργιος Αντωνίου.

Αλήθεια, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ πηγαίνει και σε άλλες Επιτροπής για να πει «καλησπέρα» ή μόνο σε αυτές που κάνουν ορισμούς. Η FIFA τι λέει; Ο Πέτρ Φούσεκ, ο Μέλο Περέιρα; Να αρχίσουν και οι παράγοντες των ομάδων να πηγαίνουν στην ΚΕΔ για «καλησπέρα», να πίνουν το καφεδάκι τους, ας κάνουν και τους ορισμούς των διαιτητών στην τελική.

Της εξυγίανσης το κάγκελο στο Πάρκο Γουδή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από