Ο Τίγρης και ο Κάβουρας! (vid)

Δεν είναι κάποιος νέος μύθος του Αισώπου, είναι η πραγματικότητα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη που παλιά τον «ονόμασαν» Τίγρη αλλά πλέον τον ξέρουν όλοι ως Κάβουρα. Αν δεν μας πιστεύεται δείτε το video…

Μιλάμε για έπος! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης… βγήκε στο γυαλί και τα «σπάει». Ε, πώς να το κάνουμε άλλωστε μιλάμε για σταρ! Φυσάει ο διοικητής της ΑΕΚ. Ο άνθρωπος που για να μην βάλει το χέρι στην τσέπη και πληρώσει τα χρέη της ΑΕΚ την έριξε στην Γ΄ Εθνική και την πήρε «καθαρή» και ξάστερη. Και πορεύτηκε με τους Θωμάδες στην νέα εποχή. Ο «Τίγρης» όπως του έχουν κολλήσει εδώ και χρόνια το παρατσούκλι οι δικοί του. Παρατσούκλι που γουστάρει με τρέλα ο Μελισσανίδης.

Μόνο που πλέον άλλαξε… ζώο. Και από «Τίγρης» έγινε… Κάβουρας και κάνει καριέρα στην τηλεόραση. Μάλιστα την… εμφάνιση του στο Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1 έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και γίνεται χαμός από εκείνη την ώρα.

Όχι, ο διοικητής της ΑΕΚ δεν πήρε την πουράκλα του για να πάει να παίξει Ρουκ Ζούκ, αν και θα μπορούσε καθώς αν κέρδιζε θα έπαιρνε και το κάτι τις… Ως γνωστόν ο άλλοτε Τίγρης έχει μια μικρή δυσκολία στα χρήματα. Όπως καλή ώρα στην ΑΕΚ που διαλύθηκε αγωνιστικά γιατί απλά ο Μελισσανίδης δεν ήθελε να δώσει φράγκο από τα 30 εκατ. ευρώ που πήρε από τας Ευρώπας. Τα έβαλε στην τσέπη και ησύχασε.

Του έμεινε όμως το νέο παρατσούκλι. Ο Τίγρης και ο Κάβουρας λοιπόν δεν είναι κάποιος νέος μύθος του Αισώπου. Είναι το ίδιο πρόσωπο.

Τι ακριβώς συνέβη στο γνωστό τηλεπαιχνίδι με την Ζέτα Μακρυπούλια; Παίκτης της μίας από τις δύο ομάδες προσπάθησε να περιγράψει τη λέξη «κάβουρας» στον συμπαίκτη του, ρωτώντας τον τι είναι ο Μελισσανίδης για να τον βοηθήσει να την βρει. Και βεβαίως την βρήκε!

Αναλυτικά ο επικός διάλογος:

«-Ο Μελισσανίδης τι είναι;

-Τίγρης.

-Άλλο;

-Πρόεδρος.

-Εκτός από τίγρη τι άλλο τον έχουνε πει;

-Τι άλλο τον έχουνε πει; Κάβουρας!».

Λογοτιμίτικα πράγματα…

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από