Συμφωνία με Μέλι για Αρμάνι, πολύ κοντά και σε Τρόι Ντάνιελς! (vids)

Σε συμφωνία με το Νίκολο Μέλι φαίνεται πως έχει έρθει η Αρμάνι Μιλάνο η οποία βρίσκεται πολύ κοντά και στον Αμερικανό γκαρντ, Τρό Ντάνιελς.

Η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει δυναμικά τις κινήσεις στη μεταγραφική αγορά και σύμφωνα με το «Sportando», έχει έρθει σε συμφωνία για τον επαναπατρισμό του Νίκολο Μέλι έπειτα από δύο χρόνια θητείας στο ΝΒΑ.

Ο 30χρονος ύψους 20.4μ. φόργουορντ πρόκειται να πλαισιώσει τη θέση «4» των Ιταλών μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Ντίνο Μήτογλου και να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά, Στην Αρμάνι υπήρξε την πενταετία 2010-15 προτού θητεύσει κατά σειρά σε Μπάμπεργκ (2015-17), Φενέρμπαχτσε (2017-19) και έπειτα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη των Νιου Όρλιανς Πέλικανς (2019-21) και Ντάλας Μάβερικς (2021).

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα δεν σταματάει εκεί αφού οι πληροφορίες της ιταλικής ιστοσελίδας κάνουν λόγο και για προχωρημένες συζητήσεις με τον Τρόι Ντάνιελς για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ και την αντικατάσταση του Κέβιν Πάντερ που μετακόμισε στο Βελιγράδι για λογαριασμό της Παρτιζάν.

Ο Αμερικανός σουτέρ με επταετή θητεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (2013-2020), φέτος έμεινε χωρίς ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ευρώπη για λογαριασμό της Αρμάνι. Εφόσον υπάρξει συμφωνία, οι Μιλανέζοι θα θα βάλουν στη φαρέτρα τους έναν σπουδαίο σουτέρ ο οποίος μετρά 39.5% ποσοστό καριέρας στο τρίποντο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από