Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πάει τον Πάνγκος στα δικαστήρια

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του Κέβιν Πάνγκος καθώς υποστηρίζει πως «έσπασε» το συμβόλαιο του μονομερώς.

Ο Κέβιν Πάνγκος έλυσε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έκλεισε στην Αρμάνι ΜιλάνοΌμως η υπόθεση δεν φαίνεται να σταματάει εκεί καθώς η Ρωσική ομάδα σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του Καναδού.

Ο 29χρονος Πόιντ γκαρντ υπέγραψε τον  Φεβρουάριο τριετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ αλλά δεν πήγε ποτέ καθώς τον πρόλαβαν τα γεγονότα και πιο συγκεκριμένα ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως το συμβόλαιο λύθηκε μονομερώς και ότι δεν είχε δοθεί κάποια συγκατάθεση από μέρους τους. Πλέον, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση, η ομάδα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικώς και να λάβει αποζημίωση.

Η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ: Πάρις Λι: «Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο αυτή τη χρονιά» (vid)

«Ο Κέβιν Πάνγκος τερμάτισε μονομερώς το συμβόλαιό του και αποδέχθηκε την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο… Ο Πάνγκος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ΤΣΣΚΑ τον φετινό Φεβρουάριο, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στη Μόσχα. Η ομάδα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγει στα δικαστήρια και να διεκδικήσει αποζημίωση από το συμβόλαιό του»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από