Εκεί θα δείτε τον πρώτο τελικό των «αιωνίων» για την Α1 γυναικών

Από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube θα προβληθεί η πρώτη μάχη των «αιωνίων» για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Η σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών ξεκινά την Κυριακή 19/3 στις 14:00, στο ΣΕΦ, εκεί οπού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν για άλλη μία χρονιά για τον τίτλο του πρωταθλητή στο μπάσκετ.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 5 του φαληρικού σταδίου θα μεταδοθεί ελεύθερα στο επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube, για να έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν δωρεάν, φίλοι και των 2 ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Βόλο

«Ερυθρόλευκες» και «Πράσινες» θα μπουν στη σειρά των τελικών με ρεκόρ 1-1, που κουβαλούν από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μιας και ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 89-74 στο πρώτο παιχνίδι τους μέσα στη σεζόν, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τις νίκες, μετά την επικράτηση με 77-63.

Το πρωτάθλημα κρίνεται στις 4 νίκες με τις «Ερυθρόλευκες» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας, γι’ αυτό και η πρώτη «μάχη» γίνεται στην έδρα τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από