Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Βόλο

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Βόλο

Χωρίς εκπλήξεις και με τις δεδομένες απουσίες Χουάνγκ, Μπιέλ και Εμβιλά ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα στα πλέι οφ

Όλοι οι διαθέσιμοι μέσα για την πρώτη «μάχη» στα πλέι οφ του πρωταθλήματος από τον Μίτσελ. Ο Ισπανός ήξερε πως δεν θα έχει τους τιμωρημένους Χουάνγκ και Μπιέλ αλλά και τον τραυματία Εμβιλά κάνοντας τα πλάνα του για το ματς με τον Βόλο που είναι ο Νο1 τελικός πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Όσον αφορά το βασικό σχήμα αναμένεται επιστροφή του Χάμες Ροντρίγκες παίζοντας μαζί με Φορτούνη και Κανός πίσω από τον Μπακαμπού. Στον άξονα ο Κασάμι θα καλύψει το κενό των Εμβιλά, Χουάνγκ παίζοντας δίπλα στον Σαμασέκου ενώ στην άμυνα Πασχαλάκης, Ροντινέι, Σωκράτης, Μπα και Ρέαμπτσιουκ είναι αυτοί που αναμένεται να ξεκινήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ