Η Αναντολού Εφές ισοπέδωσε την ΑΕΚ με 101-72 στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης για το διεθνές τουρνουά της Κωνσταντινούπολης «19. TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası».
Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης «19. TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası», με νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Αναντολού Εφές με 101-72.
Για την Ένωση πρώτος σκόρερ στον μικρό τελικό του τουρνουά, ήταν ο Μπάρτλεϊ με 15 πόντους. Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τις απουσίες των Φλιώνη, Μπράουν, Φίζελ και Χαρτώνα.
Διαβάστε επίσης: Φιορεντίνα – Τορίνο 1-2: Έσπασε το «ρόδι» με τον Άνταμς
Η Εφές είχε εξ αρχής τον έλεγχο του παιχνιδιού και το πρώτο μέρος έκλεισε, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 53-39. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το τελικό 101-72.
Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο άρτι αφιχθείς στην Κωνσταντινούπολη Μάικ Τζέιμς, μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη.
Δεκάλεπτα: 28-19, 53-39, 78-57, 101-72.
ΑΕΚ (Ντράγκαν Σάκοτα): Πίνκνεϊ 12 (1 τρίποντο, 7 ριμπ.), Σκορδίλης 2, Νόλεϊ 5, Κατσίβελης 10 (1), Λεκαβίτσιους 9 (1), Πίτερσον 2, Ουίλιαμς 9 (2), Τζόζεφ 8, Μπάρτλεϊ 15 (1 τρίποντο, 8 ριμπ., 6 ασίστ), Τσαλμπούρης