Ο Τζέιμς παρακολούθησε μαζί με τον Παπαγιάννη το φιλικό της Εφές κόντρα στην ΑΕΚ (pics)

Ο Τζέιμς παρακολούθησε μαζί με τον Παπαγιάννη το φιλικό της Εφές κόντρα στην ΑΕΚ (pics)

Ο Τζέιμς έφτασε στην Τουρκία για λογαριασμό της Εφές και παρακολούθησε μαζί με τον Παπαγιάννη το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Εφές, ο Μάικ Τζέιμς έφτασε το Σάββατο (5/9) στην Τουρκία και παρακολούθησε το φιλικό της Εφές κόντρα στην ΑΕΚ μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Λάσο αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας. Πρόσφατα, μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός τον αποθέωσε δηλώνοντας πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ιστορία της Euroleague.

Να θυμίσουμε ότι ο Τζέιμς αποχώρησε από τη Μονακό μετά από πέντε χρόνια παρουσίας. Την περσινή σεζόν σε  39 ματς (σ.σ. όλα ως πενταδάτος) στη EuroLeague, μέτρησε 16.4 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ κατά μέσο όρο, οδηγώντας την ομάδα του μέχρι τα playoffs σε μία επεισοδιακή σεζόν.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ