Ο Βασιλακόπουλος ζητάει και τα ρέστα: Υβρεις και απειλές κατά Βασιλειάδη

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εμφανίστηκε μέσω... κύκλων και επιτέθηκε με ύβρεις και απειλές στον Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά... ξέχασε να αναφερθεί στην απόφαση της ΚΕΔ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος το έχασε τελείως. Ή μάλλον επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι η αλαζονεία και ο «Ναπολεοντισμός» του είναι ο λόγος που το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται ένα βήμα από την καταστροφή του. Γερασμένο, σαρκικά και από άποψη ιδεών και λύσεων.

Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, αποφάσισε να εμφανιστεί, όχι για να πάρει θέση για τον προκλητικό και συνάμα παράνομο ορισμό του Αναστόπουλου από την δική του ΚΕΔ, αλλά για να επιτεθεί στον Γιώργο Βασιλειάδη, που τον ονομάτισε ως μοναδικό υπεύθυνο για την καταστροφή του ελληνικού μπάσκετ.

Μέσω… κύκλων, λοιπόν, ο «Φάρος» του ελληνικού μπάσκετ κατά τον ανεκδιήγητο Κοντονή, επιτέθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, κάνοντας λόγο για «γελοιότητες και αστειότητες», αποκάλεσε ανεύθυνο τον Βασιλειάδη και προανήγγειλε και κινήσεις εναντίον του Υφυπουργού!

Αναλυτικά η θέση του περιβάλλοντος Βασιλακόπουλου αναφέρει τα εξής: «Οι μέσω κύκλων εκπεφρασμένες απόψεις του κύριου Βασιλειάδη είναι γελοιότητες και αστειότητες από τις οποίες λείπει δυστυχώς τελείως η σοβαρότητα. Αναδεικνύουν το ανεύθυνον του προσώπου, το οποίο αναλαμβάνει τις ευθύνες της στοχοποίησης του προέδρου της ΕΟΚ, με την γνωστή πολυετή διαδρομή στο άθλημα, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Θα υπάρξει άμεση κίνηση εναντίον του, φυσικά εντός των πλαισίων των νόμων και των κανονισμών τους οποίους ο ίδιος με τις δηλώσεις του προσβάλλει. Θεωρούμε όμως και ότι πρέπει να επέμβουν και άλλοι θεσμοί και να βάλουν ένα φρένο στον κατήφορο που τους παρασύρει και τους εκθέτει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από