ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Χάνει το Gomelsky Cup ο Κουφός

Ο Ελληνας σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια του Gomelsky Cup, για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η ΤΣΣΚΑ στο Gomelsky Cup, καθώς ο Κώστας Κουφός τραυματίστηκε στο πόδι και θα χάσει τα παιχνίδια της ρώσικης ομάδας.

Ο διεθνής σέντερ τραυματίστηκε στα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του Ιτούδη στο Gloria Cup που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία και κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστεί στους αγώνες του Gomelsky Cup, για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η κατάσταση της υγείας του.

Ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Κουφό, ο οποίος θα μείνει στην άκρη του πάγκου για να είναι απόλυτα έτοιμος στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Gomelsky Cup εκτός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είναι η οικοδέσποινα, θα αγωνιστούν επίσης οι Ολυμπιακός και Προμηθέας, αλλά και η Ουνικς Καζάν των Δημήτρη Πρίφτη και Βαγγέλη Μάντζαρη, ενώ το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από