AEK : Με Βαγγέλη Μάντζαρη στις προπονήσεις

Ο Έλληνας γκαρντ είναι ελεύθερος στην αγορά και θα προπονηθεί με την Ένωση, για να κρατηθεί σε καλή κατάσταση και να καλύψει το κενό των απουσιών της.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν που έρχεται, η οποία είναι άκρως απαιτητική και ξεκινάει με την τεράστια πρόκληση της ανάληψης του Final 8 του BCL και την διεκδίκηση του τρίτου ευρωπαϊκού τίτλου της ιστορίας της.

Αυτό το διάστημα εκτός λόγω τραυματισμών τους Γιόνας Μασιούλις και Ματ Λοτζέσκι, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να ετοιμάζει την ομάδα του για την δύσκολη συνέχειά της μετ’ εμποδίων.

Για να καλυφθούν αυτά τα κενά των δύο αθλητών της, η Ένωση… επιστρατεύει τον Βαγγέλη Μάντζαρη, με τον έμπειρο γκαρντ να συμμετέχει στις προπονήσεις της.,

Ο Έλληνας γκαρντ αυτό το διάστημα βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το πέρασμά του στον Προμηθέα.

Ο Μάντζαρης  θα προπονείται κανονικά με την ομάδα της ΑΕΚ και παράλληλα θα είναι σε αναζήτηση της καινούριας μπασκετικής του στέγης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Στις προπονήσεις συμμετέχει από σήμερα και ο Β. Μάντζαρης, χωρίς άλλη δέσμευση-προοπτική. Κρίθηκε αναγκαίο λόγω των πολλών απουσιών παικτών μας, οι οποίες καθιστούν προβληματική την προετοιμασία μας. Απόντες είναι οι Ματσιούλις, Λοτζέσκι, Κατσίβελης, Γιάνκοβιτς (ψύξη), Ράις (κάνει ατομική).

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από