Άρης : Δεν προπονήθηκαν Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς

Οι δύο παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Κολοσσό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Όσοι παίκτες του Άρη δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ , πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνονται στο δεξί γόνατο και τον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, αντίστοιχα. Η συμμετοχή τους στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Κολοσσό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Προπόνηση για τους παίκτες που δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον χθεσινό (20/12) αγώνα με την ΑΕΚ ή έμειναν εκτός αποστολής, περιελάμβανε το σημερινό (21/12) πρόγραμμα. Στο γήπεδο βρέθηκαν και κάποιοι παίκτες που έπαιξαν αρκετά χθες, ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Vladimir Dragicevic και ο Milan Milosevic συνεχίζουν τις θεραπείες σε γόνατο του δεξιού ποδιού και αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, αντίστοιχα. Η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Κολοσσό (26/12, 20:00, ΕΡΤFLIX), για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, θα αρχίσει ουσιαστικά από αύριο (22/12)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από