Παπαθεοδώρου : «Η ποιότητα του ρόστερ είναι μεγάλη, έχουμε παιδιά με προσωπικότητα» (vid)

Στη μεγάλη ποιότητα που έχει το ρόστερ της ΑΕΚ παρά τις πολλές ελλείψεις αλλά και στην προσωπικότητά των παικτών του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη επί του Ηρακλή.

Στην προσωπικότητα, την ποιότητα που έχει το ρόστερ της ΑΕΚ αλλά και στη μαχητική ψυχή των παικτών του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαθεοδώρου:

Για το πως έφτασε στη νίκη η ΑΕΚ: «Μεγάλη νίκη. Με τις συνθήκες που κατεβήκαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Θα μπορούσε να νικήσει και εκείνος. Έχουμε, μέταλλο και μαχητικότητα και φτάσαμε στη νίκη».

Για τα τελευταία σουτ που παίρνουν Λάνγκφορντ – Μέικον: «Η ποιότητα του ρόστερ είναι μεγάλη, έχουμε παιδιά με προσωπικότητα, τα στηρίζουμε μας δικαιώνουν ακόμα και σε άστοχα σουτ τα στηρίζουμε».

Ότι η ΑΕΚ θυμίζει την εποχή με τους μοϊκανούς: «Δεν σταματήσαμε ποτέ να παλεύουμε σε δύσκολες συνθήκες. Αλλά όπως είπα έχουμε προσωπικότητα, έχουμε πιστεύω μεγάλο και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας. Δεν μπορώ να πω τακτικά κάτι για το ματς».

Για τη συνέχεια: «Κάνουμε μια προσπάθεια. Έχουμε δύσκολο όμιλο στην Ευρώπη και έχουμε δύο ματς μπροστά που είναι σημαντικά. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο final-8 του BCL».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από