Καμπούρης – «Είμαστε μια ομάδα γεμάτη κίνητρο»

Στην επικείμενη αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Νίκος Καμπούρης, τονίζοντας πως ο Κολοσσός Ρόδου είναι μια ομάδα γεμάτη κίνητρο.

Στο μικρό σερί νικών που έχει χτίσει τις τελευταίες αγωνιστικές ο Κολοσσός, αναφέρθηκε ο Νίκος Καμπούρης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ στάθηκε παράλληλα και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι τέτοια ματς κρατούν συγκεντρωμένους τους παίκτες, χαρακτηρίζοντας τους Ροδίτες ως μια ομάδα με κίνητρο.

Το blog του Νίκου Καμπούρη:

«Γεια σας φίλοι μου!

Ο αγώνας με τον Ιωνικό ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη μας στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια. Οποιαδήποτε στιγμή μια ομάδα έχει την ευκαιρία να τρέξει τέτοια μικρά σερί στην διάρκεια του πρωταθλήματος, πρέπει να το κάνει και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που το έχουμε καταφέρει, γιατί σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο.

Για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού καταφέραμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, και παρά τα λάθη μας, μπορέσαμε να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας μας.

Επόμενος μας αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, που όλοι ξέρουμε το επίπεδό του και το πόσο βαθύ και ποιοτικό ρόστερ έχει.

Η προσέγγιση τέτοιων παιχνιδιών έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί μας αναγκάζει να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας για ακόμα περισσότερο χρόνο μέσα στο παιχνίδι και να κρατήσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο αν θέλουμε να σκεφτόμαστε μια τέτοια νίκη.

Είμαστε μια ομάδα γεμάτη κίνητρο και τέτοιοι αντίπαλοι πρέπει να μας ωθούν στο να το δείξουμε ακόμα περισσότερο.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Νίκος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από