ΠΑΟΚ – Άρης 88-66: Τον διέλυσε (vid)

Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε τον Άρη στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Basket League με 88-66 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν «οδοστρωτήρας» απέναντι στον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 2η αγωνιστική της Basket League και πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 88-66. Στο 1-1 το ρεκόρ και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης μπήκε στο ματς με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό και με όπλο τα τρίποντα έφτασε γρήγορα στο +7 (8-15). Οι γηπεδούχοι ωστόσο αντέδρασαν και με τους Μαργαρίτη και Φράνκε πήραν το προβάδισμα για πρώτη φορά με 18-17, ενώ η περίοδος έκλεισε στο ισόπαλο 21-21. Στη συνέχεια ο «Δικέφαλους» με τους Κέλι και Πόλεϊ έχτισε ένα σερί, με τον Άρη να μην βρίσκει λύσεις επιθετικά. Η διαφορά μάλιστα έφτασε μέχρι και στο +14 (47-33) λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το «μην τραβάς» του Σλούκα, το πινακάκι του Μπαρτζώκα και ο «καυτός» πάγκος (vid)

Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να ανακάμψουν και με πέντε σερί πόντους του Τολιόπουλου μείωσαν σε 50-46. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη με τους Πόλι, Χρηστίδη και Χαντς να απαντούν με ένα 10-0 για να χτίσει ξανά ο ΠΑΟΚ μια μεγάλη διαφορά κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο 65-50. Το σόου συνεχίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με το παιχνίδι να ξεφεύγει εντελώς και με δύο τρίποντα του Χαντς κι άλλο ένα του Καμπερίδη γράφτηκε το 81-60. Το τελικό 88-66 βρήκε απόλυτο και δίκαιο νικητή τον ΠΑΟΚ, χάρη σε ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-21, 47-35, 65-50, 88-66

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από