Ο «Θεός» Άρης προκαλεί… εφιάλτες στον Παναθηναϊκό! (vid)

Ο «Θεός» Άρης προκαλεί… εφιάλτες στον Παναθηναϊκό! (vid)

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει κακό μπελά από τον Άρη, με τους κίτρινους» να έχουν πάρει για τα καλά το «σκαλπ» των «πρασίνων»!

Ξανά στο ίδιο έργο θεατές, δύο φορές μέσα σε έναν χρόνο!

Πέρσι: 3 Οκτωβρίου 2021, πρεμιέρα Basket League, Άρης – Παναθηναϊκός 81-71. Φέτος: 9 Οκτωβρίου 2022, πρεμιέρα Basket League, Άρης – Παναθηναϊκός 69-65. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο «Θεός» Άρης έχει πάρει για τα καλά το «σκαλπ» του Παναθηναϊκού και σε δύο σερί πρεμιέρες του πρωταθλήματος στο «Nick Galis Hall» τον έχει νικήσει!

Είναι «βαριά» του Άρη η φανέλα! Παρά τα τεράστια προβλήματα των τελευταίων ετών, έχοντας φτάσει στο σημείο να έχει ακόμα και απλήρωτους παίκτες, παίκτες από κολέγια κλπ, καταφέρνει να κάνει πράγματα… εκτός λογικής! Οι δύο αυτές νίκες επί του Παναθηναϊκού μέσα σε έναν χρόνο προφανώς αποτελούν highlights του μπασκετικού Άρη τα τελευταία χρόνια.

Οι 300.000 ευρώ κέρδισαν τα… 20 εκατομμύρια ευρώ! Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Κακά τα ψέματα όμως. Αυτό το… θαύμα μόνο ο Άρης θα μπορούσε να το κάνει. Η ομάδα από την οποία ξεκίνησε ουσιαστικά το ελληνικό μπάσκετ!

Κόντρα στη Γουλβς οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν ένα πάρα πολύ κακό πρόσωπο και μοιραία αποκλείστηκαν από το FIBA Europe Cup. Με τον Παναθηναϊκό όμως είδαμε έναν εντελώς διαφορετικό Άρη. Τρομερή βελτίωση, με άμυνα από… ατσάλι. Αυτή είναι η μεγάλη ελπίδα του φετινού Άρη. Η άμυνα. Μέσω της άμυνας και μόνο μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα την τρέχουσα σεζόν στις εν Ελλάδι διοργανώσεις. Ένας σύλλογος με μικρό μπάτζετ οφείλει να είναι συμπαγής κυρίως στην άμυνα.

Ο… διαφημισμένος Παναθηναϊκός των σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων το καλοκαίρι πέτυχε μόλις 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο! «Κλειδί» επίσης ήταν τα 39 ριμπάουντ του Άρη (29 είχε ο Παναθηναϊκός), τα οποία έδωσαν και πολλές δεύτερες επιθέσεις στους «κίτρινους».

Η εκκίνηση της σεζόν στην Basket League ήταν η ιδανική για τον Άρη, ο οποίος έκανε ξανά τον Παναθηναϊκό να βλέπει… εφιάλτες στη Θεσσαλονίκη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ