Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Λαύριο και Νίκαια

Δύο αναμετρήσεις με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ περιλαμβάνει το σημερινό (18/3) πρόγραμμα της Basket League.

Η δράση στην Basket League συνεχίζεται με τη 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις για σήμερα Σάββατο (18/3) καθώς το παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ έχει αναβληθεί μιας και οι Πατρινοί έχουν μείνει «κολλημένοι» στο Λονδίνο εξαιτίας απεργίας στα εναέρια μέσα.

Έτσι λοιπόν η αγωνιστική ανοίγει με το ματς του Λαυρίου κόντρα στον Άρη που αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:00. Οι «μεταλλωρύχοι» είναι στην τελευταία θέση με ρεκόρ 4-13 και ματς λιγότερο, ψάχνοντας τη νίκη που θα τους δώσει ώθηση. Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς είναι στο 9-9 και την 7η θέση, κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Περίπου τρεις ώρες αργότερα ο Ιωνικός υποδέχεται το Περιστέρι (19:15) στο κλειστό της Νίκαιας. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 4-14 και είναι τρίτοι από το τέλος, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα έλεγαν όχι σε μια μεγάλη νίκη που θα τους κρατήσει σε μια πιο ασφαλή θέση. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κυνηγά το πλεονέκτημα στα πλέι οφ, έχοντας προς το παρόν ρεκόρ 11-7 στην 4η θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Λαύριο-Άρης

19:15 Ιωνικός-Περιστέρι

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από