Που το πάει τελικά η Εφές: Σε ανοιχτή κόντρα ο Λάρκιν με τον Αταμάν- Χαμός στο twitter- Θα μπει στα playoffs…

Που το πάει τελικά η Εφές: Σε ανοιχτή κόντρα ο Λάρκιν με τον Αταμάν- Χαμός στο twitter- Θα μπει στα playoffs…

Τι γίνεται με την Εφές τη φετινή σεζόν; Η κόντρα με τον Αταμάν, η ενόχληση του Λάρκιν και ο χαμός που έχει ξεσπάσει δημοσίως. Θα καταφέρει να μπει στην οκτάδα...

Την ώρα που ο Ολυμπιακός προελαύνει στη Euroleague και οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας και φυσικά του πλεονεκτήματος έδρας, η Εφές Αναντολού που έχει πανηγυρίσει τις δύο τελευταίες Euroleague παραπαίει.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, που την περασμένη σεζόν νίκησε για ένα σουτ του Βασίλιε Μίτσιτς στα ημιτελικά στο Final Four φέτος ξεκίνησε με στόχο το three peat, όμως η σεζόν έχει εξελιχθεί πολύ διαφορετικά από ότι περίμεναν ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του.

Συγκεκριμένα, η Αναντολού Εφές φλερτάρει με τον αποκλεισμό από τα playoffs της EuroLeague. Η τουρκική ομάδα ηττήθηκε από την Παρτίζαν στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στο 14-15 την ώρα που η Ζάλγκιρις βρίσκεται στο 15-14 μαζί με τη Μπασκόνια και οι Μακάμπι – Παρτίζαν είναι ακόμη πιο πάνω, στο 16-13.

Η ήττα από την ομάδα του Ομπράντοβιτς έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Εφές, αφού πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Θέλει νίκες και μάλιστα σερί για να μην μείνει εκτός οκτάδας, ενώ είναι πολύ πιθανό και το σενάριο να πέσει πάνω στον Ολυμπιακό, αφού οι ερυθρόλευκοι είναι στην κορυφή. Αν οι Τούρκοι τερματίσουν στην 8η θέση θ πέσουν πάνω στους Πειραιώτες θα βγει ένα ζευγάρι… τελικού. Βέβαια, πρώτα από όλα πρέπει η Εφές πρέπει να ξεκινήσει να κερδίζει και να ανέβει στη βαθμολογία, διότι είναι εκτός αυτή τη στιγμή, ενώ θα πρέπει να λύσει και τα εσωτερικά της προβλήματα.

Λίγη ώρα μετά από την αναμέτρηση, ο Σέιν Λάρκιν τα έβαλε για πρώτη φορά δημόσια με τον Εργκίν Αταμάν, για να δείξει την ενόχλησή του σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τον χρησιμοποιεί ο Τούρκος προπονητής.

«Στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν, έπαιξα 22 λεπτά. Και στα τελευταία τρία ήμουν εκτός. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα, θέλω να κερδίζω, αλλά αυτό διαλύει το μυαλό μου. Ένας συμπαίκτης μου ήταν -19 στην κατηγορία +/-, όμως εκείνος έπαιξε 38 λεπτά! Δώσε μου χρόνο για να βελτιώσω τα νούμερά μου, γιατί θα το κάνω. Τα μεγάλα ματς χρειάζονται μεγάλους παίκτες» έγραψε ο Αμερικανός σε σχόλια στο Twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ