Το φάουλ που εξόργισε τους Ερυθρόλευκους (vids)

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το φάουλ που έδωσε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στον Ιωάννη Παπαπέτρου, 21.8’’ πριν τη λήξη του δεύτερου τελικού της Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο Μάικ Τζέιμς αστόχησε μπροστά από τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Παπαπέτρου διεκδίκησε το ριμπάουντ με τον Κρις Σίνγκλετον και ο διαιτητής έδωσε φάουλ υπέρ του Αμερικανού […]

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το φάουλ που έδωσε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στον Ιωάννη Παπαπέτρου, 21.8’’ πριν τη λήξη του δεύτερου τελικού της Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο Μάικ Τζέιμς αστόχησε μπροστά από τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Παπαπέτρου διεκδίκησε το ριμπάουντ με τον Κρις Σίνγκλετον και ο διαιτητής έδωσε φάουλ υπέρ του Αμερικανού φόργουορντ. Μια φάση, που εξόργισε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών.

Δείτε τη φάση:

Ενας από τους παίκτες που διαμαρτυρήθηκε έντονα ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά τον καταλογισμό του φάουλ, πήγε προς τον διαιτητή, του έδειξε τις εξέδρες και του είπε: «Εσύ το έκανες αυτό». Μετά το τάιμ άουτ, ακολούθησε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος φέρετε να είπε στους διαιτητές: «Εσείς φταίτε για όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από