Σκουρτόπουλος : «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε κάποιους παίκτες μας»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος απένειμε εύσημα στον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Άρη, εξηγώντας πως η ομάδα του είναι δύσκολο να διεκδικεί παιχνίδια μέσα σε δύσκολες έδρες όπως το «Nick Galis Hall».

Εύσχημα στον Άρη και τον Παναγιώτη Γιαννάκη για τη νίκη που πέτυχαν επί του ΓΣΛ Φάρου, έδωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη με 71-60 επί της ομάδας του.
Ο Ελληνας τεχνικός εξέφρασε κάποια παράπονα σχετικά με τη διαιτησία, όσον αφορά σε παίκτες «κλειδιά» των Θεσσαλών.

Επίσης αναφέρθηκε και στην Εθνική, λέγοντας πως είναι αισιόδοξος παρά το γεγονός ότι οι κλήσεις του δεν περιλαμβάνουν (αναγκαστικά) παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σκουρτόπουλος:

Για το παιχνίδι είπε: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς ήρθαμε να παίξουμε με μια σημαντική απουσία τον Κέβιν Ούερ που έφυγε με ειδική άδεια στην Αμερική για πολύ προσωπικό λόγο. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ξεκινήσαμε καλά μετά χάσαμε την συγκέντρωση μας.
Είμαστε μια νέα ομάδα και αυτό θέλει πίστωση χρόνου για να ερχόμαστε να διεκδικούμε παιχνίδια με αντιπάλους όπως Άρης. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Άρη και στον Παναγιώτη Γιαννάκη που έχει μια δύσκολη σεζόν με τα παιχνίδια και του Τσάμπιονς λιγκ. Εγώ αυτό που θέλω ενόψει της συνέχειας είναι ο σεβασμός που πρέπει να υπάρχει σε κάποιους παίκτες μας πρωταγωνιστές για εμάς, επίσης σήμερα η 9 ασίστ δεν είναι κάτι που απεικονίζει την αλήθεια, μας φύγανε κάποιες μπάλες και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις και πάλι καλή συνέχεια στον Άρη».

Για την Εθνική ομάδα είπε: «Είμαι αισιόδοξος. Δεν είναι θέμα δικό μου το γεγονός πως δεν έχουμε τους παίκτες που αγωνίζονται στη Euroleague. Eχω καλέσει 24 παίκτες που θεωρούν θα μας βοηθήσουν πολύ. Παιδιά όπως ο Αθηναίου και ο Βασιλόπουλος που αγωνίζονται στον Αρη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από