Αλλαγή διοικητικής σκυτάλης στον Πανιώνιο

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Χριστοδουλόπουλος είναι ο επικεφαλής του επενδυτικού σχήματος, που αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ Πανιώνιος από τον απελθόντα Σταύρο Αλευρογιάννη

Μετά τις παλινωδίες των τελευταίων ημερών στον Πανιώνιο, με επενδυτές να συμφωνούν αρχικά και μετά να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, φαίνεται τελικά πως βρέθηκε η λύση όσον αφορά τη διαδοχή του Σταύρου Αλευρογιάννη στην ηγεσία της ΚΑΕ. Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών περνά σε ένα επενδυτικό σχήμα με επικεφαλής τον επιχειρηματία Γιώργο Χριστοδουλόπουλο.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας συνοδεύεται από φωτογραφία του Σταύρου Αλευρογιάννη με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο να δίνουν τα χέρια, ωστόσο από το κείμενο δεν γίνεται ξεκάθαρο αν η νέα διοίκηση θα πορευθεί με την ομάδα όπως έχει δομηθεί ως τώρα ή αν θα την ξαναφτιάξει από την αρχή. Κοινώς το αγωνιστικό κομμάτι παραμένει στον αέρα, μαζί και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, με τον οποίον είναι βέβαιο πως οι νέοι ιδιοκτήτες θα συναντηθούν κάποια στιγμή.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο μεγαλομέτοχος και τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνουν ότι στέφθηκαν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε επενδυτικό σχήμα που εκπροσωπεί ο κος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος . Το όραμα και τα πλάνα των νέων επενδυτών δίνουν ασφαλείς εγγυήσεις για το μέλλον της ομάδας, στην οποία ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχή αγωνιστική πορεία. Ο κος Χριστοδουλόπουλος εκπροσωπώντας ένα ισχυρό επενδυτικό σχήμα, δηλώνει από την πλευρά του ικανοποιημένος που οι διαπραγματεύσεις με συνεργασία και διαφάνεια ολοκληρώθηκαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ευχαριστεί την απελθούσα διοίκηση και τους μεγαλομετόχους που παραδίδουν χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα μια ομάδα καθαρή και υπόσχεται στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ , ότι θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις για την στελέχωση της ομάδας ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από