Αυτή είναι η εξάδα ξένων του Ολυμπιακού – Ποιους έκοψε ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε ποιοι θα είναι οι έξι ξένοι για το Game 1 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ποιους άφησε εκτός.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για το Game 1 των τελικών της Stoiximan GBL και θέλει τη νίκη για να κάνει το πρώτο και αποφασιστικό βήμα και για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του αποφάσισαν ποιοι θα είναι οι έξι ξένοι με τους οποίους θα κατέβει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με τους πράσινους, αποφασίζοντας εκτός να μείνουν οι Ντόντα Χολ και Φρανκ Νιλικίνα.

Αντίθετα επιλέχθηκε ο Τζόζεφ να πάρει τη θέση του δεύτερου γκαρντ μαζί με τον Τόμας Γουόκαπ, ενώ στο «5», ο Ολυμπιακός θα πάει με τους Μιλουτίνοφ και Τζόουνς.

Οι υπόλοιποι ξένοι της ομάδας του Πειραιά θα είναι οι Φουρνιέ, Γουόρντ και Πίτερς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Τζόζεφ, Φουρνιέ, Λαρεντζάκης, Νετζήπογλου, Γουόρντ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Τζόουνς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από