Σπανούλης: «Υπέροχη υποδοχή, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την αρχή του οράματος του Άρη»

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη μετά τη θριαμβευτική υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί του Άρη στο «Μακεδονία».

Ο Βασίλης Σπανούλης προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και πλήθος οπαδών του Άρη, επεφύλαξαν μία θερμή υποδοχή για να καλωσορίσουν τον Έλληνα προπονητή στον «Αυτοκράτορα».

Συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα συνέθεσαν ένα σκηνικό απόλυτης αποθέωσης για τον Σπανούλη που έχει μπει ήδη στις καρδιές των οπαδών του Άρη πριν καν παρουσιαστεί ως ο νέος προπονητής του!

Διαβάστε επίσης: Τσαλχάνογλου: «Μερικές φορές είναι καλό να δέχεσαι ένα χαστούκι στο πρόσωπο για να ξανασηκωθείς»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπανούλης ανέφερε πως πρόκειται για μία υπέροχη υποδοχή, η οποία αποτελεί το εφαλτήριο για την υλοποίηση του οράματος του Άρη.

Όσα ανέφερε ο Σπανούλης

«Είναι φανταστικό. Αυτή η υπέροχη υποδοχή δεν είναι μόνο για μένα αλλά για την αρχή του οράματος του Άρη», ήταν τα πρώτα λόγια του «Kill-Bill» μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από