Η Τρεβίζο στο δρόμο της ΑΕΚ, πρόκριση και για Κλουζ, Κάλεβ/Κράμο

Η Τρεβίζο είναι η ομάδα που συμπληρώνει τον όμιλο της ΑΕΚ για το BCL νικώντας την Τσμόκι Μινσκ με 95-78 στα προκριματικά, προκρίσεις για Κλουζ, Κάλεβ/Κράμο

Οι όμιλοι της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League έχουν σχεδόν διαμορφωθεί πλήρως και η ΑΕΚ έμαθε και τον τελευταίο αντίπαλό της για την παρούσα φάση της διοργάνωσης αφού η ιταλική Τρεβίζο επιβλήθηκε της Τσμόκι Μινσκ με 95-78 στα προκριματικά και θα βρεθεί στο ίδιο γκρουπ με την «Ένωση».

MVP των νικητών αναδείχθηκε Τόμας Ντίμσα σημειώνοντας 26 πόντους με  2/4 δίποντα, 6/9 τρίποντα και 4/5 βολές.

Υπενθυμίζεται πως στον 4ο όμιλο, αυτόν που συμμετέχει η ΑΕΚ, βρίσκονται και οι Ρίγα (Λετονία), η Σομπατέλι (Ουγγαρία).

Μία θέση στους ομίλους του θεσμού κέρδισε και η Κλουζ η οποία μετά τον νικηφόρο ημιτελικό επί του Περιστερίου, νίκησε και στον τελικό Φρίμπουργκ με 77-64 και θα βρεθεί στον 7ο όμιλο μαζί με τις Χάποελ Χόλον, Μπρίντιζι και Νταρουσάφακα.

Πρόκριση και για την εσθονική Κάλεβ/Κράμο που επικράτησε της λιθουανικής Γιουβέντους με 86-81 και θα συμπληρώσει τον 6ο όμιλο μαζί με Οστάνδη, Στρασμπούργκ και Τόφας.

Πλέον, έμεινε ένας προκριματικός τελικός για να βγάλει την τελευταία ομάδα που θα συμμετάσχει στους ομίλους και η οποία θα ολοκληρώσει τον 1ο όμιλο μαζί με Τενερίφη, Σάσαρι και Λούντβιχσμπουργκ.

Ο νικητής του τελευταίου εισιτηρίου θα κριθεί στη σημερινή αναμέτρηση (18/09) ανάμεσα στην Πάρμα και την Προμετέι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από