Περιστέρι – Κλουζ 74-84 – Αποκλεισμός-σοκ από το BCL

Περιστέρι – Κλουζ 74-84 – Αποκλεισμός-σοκ από το BCL

Το Περιστέρι δεν εκμεταλλεύθηκε την έδρα του στα προκριματικά του Basketball Champions League και γνώρισε ήττα-σοκ από την Κλουζ με 84-74. Συνέχεια στο FIBA Europe Cup για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Το Περιστέρι ανέλαβε να διοργανώσει την «φούσκα» των προκριματικών του Basketball Champions League για να αποκτήσει επιπλέον πλεονέκτημα για την πρόκριση στους ομίλους.

Ωστόσο, η πραγματικότητα αποδείχθηκε εντελώς διαφορετική, με την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλο να εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων και να δέχεται ήττα-σοκ από την Κλουζ με 84-74.

Πλέον, η ευρωπαϊκή συνέχεια του Περιστερίου είναι στο FIBA Europe Cup.

Ο αγώνας

Η Κλουζ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και προηγήθηκε με 3-8. Οι Ρουμάνοι συνέχισαν να βρίσκονται στην κεφαλή του σκορ και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +7 (13-20).

Το Περιστέρι ανέβασε ρυθμό στη δεύτερη περίοδο, φτάνοντας αρχικά στην ισοπαλία (27-27) και κλείνοντας το ημίχρονο μπροστά με 40-39,

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν κλειστό σε όλη τη διάρκειά του, με την Κλουζ να ολοκληρώνει προηγούμενη με δύο πόντους (59-61).

Όλα θα κρίνονταν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με το Περιστέρι να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στο 32΄ με 65-61. Ωστόσο, η Κλουζ δεν τα παράτησε και ανέκτησε τα ηνία με κάρφωμα του Στιούαρντ (73-74).

Ο Αμερικανός χτύπησε ξανά με τρίποντο και ο Ρίτσαρντ έδωσε την χαριστική βολή 53 δευτερόλεπτα πριν το τέλος (73-80). Τελικά η Κλουζ έφυγε νικήτρια με 74-84 και θα αντιμετωπίσει την Φρίμπουργκ για μια θέση στους ομίλους του BCL.

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 40-39, 59-61, 74-84

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ