Λαύριο – Τι λένε Κακλαμανάκης και Γερομιχαλός για το παιχνίδι με τη Νίζνι

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης και ο Πέτρος Γερομιχαλός αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στην αναμέτρηση του Λαύριου με τη Νίζνι για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League (2/11, 19:30).

Το Λαύριο υποδέχεται στο ΣΕΦ (2/11, 19:30) τη Νίζνι για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League, με τους «μεταλλωρύχους» να προέρχονται από την ήττα τους στη Μάλαγα, με το ρεκόρ να είναι πλέον στο 1-1.

Δημήτρης Κακλαμάνακης και Πέτρος Γερομιχαλός μίλησαν για την αυριανή αναμέτρηση, κάνοντας και οι δύο «κάλεσμα» στον κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου και υποσχέθηκαν να τα δώσουν όλα μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο αθλητών:

Κακλαμανάκης: «Είμαστε έτοιμοι για την ευρωπαϊκή «μάχη» απέναντι στη Nίζνι και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Την Τρίτη χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Με τον κόσμο στο πλευρό μας νιώθουμε πιο σίγουροι και πιο δυνατοί».

Γερομιχαλός: «Τα κλειδιά του αγώνα θα είναι η θέληση και η αποφασιστικότητα μέσα στο παρκέ και βέβαια η παρουσία των φιλάθλων μας στις κερκίδες. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Σας περιμένουμε»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από