Με Θίοντορ η 12άδα της ΑΕΚ

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι πανέτοιμος για την αποψινή μεγάλη μάχη με την Μπάμπεργκ για το Basketball Champions League.

Με τον Τζόρνταν Θίοντορ στην 12άδα της θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στην Μπάμπεργκ, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη με τη γερμανική ομάδα. Ο Λούκα Μπάνκι έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για τη σπουδαία αναμέτρηση και άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Οσον αφορά στην Μπάμπεργκ, ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Φεντερίκο Περέγκο, είδε με ικανοποίηση τους Ρούμπιτ και Χίκμαν να λαμβάνουν μέρος στο πρωινό ξεμούδιασμα και να τίθενται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την Ενωση.

Αναλυτικά οι 12άδες των δύο ομάδων:

Μπάμπεργκ (Περέγκο): Χίκμαν, Ράις, Ζήσης, Στάκεϊ, Σμιντ, Ολίντε, Χάρις, Ρούμπιτ, Αλεξάντερ, Χέκμαν, Τέιλορ, Κουλμπόκα.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Τζέιμς, Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Ματσιούλις, Λαρεντζάκης, Μωραϊτης, Γκρίφιν, Θίοντορ, Σαντ Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Χάντερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από