ΑΕΚ: Με Θίοντορ και Ξανθόπουλο κόντρα στη Μπάμπεργκ

Τζόρνταν Θίοντορ και Βασίλης Ξανθόπουλος συμπεριλήφθηκαν κανονικά στη 12άδα της ΑΕΚ για τον αποψινό (3/4.19:30) επαναληπτικό με τη Μπάμπεργκ!

Με τους πολύτιμους Τζόρνταν Θιόντορ και Βασίλη Ξανθόπουλο θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τη Μπάμπεργκ σε λίγες ώρες (19:30) για τον επαναληπτικό του Champions League.

Τόσο ο Αμερικανός γκαρντ όσο και ο Ελληνας πλέιμεικερ ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν και έστω κι αν δεν βρίσκονται στο 100% της φόρμας τους, συμπεριλήφθηκαν στην 12άδα. Ετσι ο Λούκα Μπάνκι έχει δυο αξιόλογες επιλογές στις θέσεις της περιφέρειας κόντρα σε μια αντίπαλο που έχει αξιόλογους παίκτες στα γκαρντ.

Φυσικά ο Ιταλός θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πιθανότατα θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Επιπλέον εκτός είναι και ο Βασίλης Καββαδάς που ταλαιπωρείται από την αρχή του χρόνου.

Θυμίζουμε οτι η Ενωση καλείται να καλύψει διαφορά 4 πόντων με την οποία ηττήθηκε στο πρώτο ματς επί γερμανικού εδάφους (71-67).

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός των Γερμανών Φεντερίκο Περέγκο θα έχει στη διάθεσή τους και τους Ζήση (ίωση) και Αλεξάντερ βρίσκονται κανονικά στην 12άδα της γερμανικής ομάδας.

Η 12άδα της ΑΕΚ (Μπάνκι): Τζέιμς, Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Λαρεντζάκης, Μωραιτης, Γκρίφιν, Θίοντορ, Σαντ-Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Χάντερ, Ξανθόπουλος.

Η 12άδα της Μπάμπεργκ (Περέγκο): Χίκμαν, Ράις, Ζήσης, Στάκεϊ, Σμιντ, Ολίντε, Χάρις, Ρούμπιτ, Αλεξάντερ, Χέκμαν, Τέιλορ, Κουλμπόκα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από