Χαμός με Αταμάν στο Εφές-Φενέρ: Πανηγύρια, ένταση, επεισόδια… σώμα με σώμα! (vid)

Απίστευτα πράγματα ξανά με τον Εργκίν Αταμάν, που πανηγύρισε τη νίκη της Εφές και την πρόκριση, έγινε ένα με τον κόσμο και ξέσπασε ένταση και... επεισόδια.

Η Εφές ήταν η μεγάλη νικήτρια και στο Game 4 με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη για τα ημιτελικά του τούρκικου πρωταθλήματος, επικρατώντας με 87-78 και κάνοντας το 3-1 προκρίθηκε στους τελικούς.

Μετά το τέλος και του 4ου ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρξε ξανά μεγάλη ένταση με τον Εργκίν Αταμάν να είναι ο πρωταγωνιστής, αφού πανηγύριζε με γροθιές πολύ έντονα την νίκη και πρόκριση.

Ο Τούρκος προπονητής το χάρηκε με το παραπάνω, όμως την ώρα που έδειχνε να ηρεμεί, η κάμερα τον… έπιασε να μιλάει σε πολύ έντονο ύφος τόσο προς την εξέδρα, όσο και προς το μέρος αρκετών που βρέθηκαν γύρω του την ώρα που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.

Η ένταση γενικεύθηκε και ουσιαστικά υπήρξε σύρραξη και μάχες σώμα με σώμα κοντά στον Αταμάν, ο οποίος ωστόσο οδηγήθηκε στα αποδυτήρια. Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι απέναντι στον Αταμάν βρέθηκαν μέλη από το προπονητικό επιτελείο της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς:






Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από