Ισοφάρισε η Μπάμπεργκ, εξαιρετικοί οι Ζήσης και Χάκετ

Ο Ελληνας γκαρντ πέτυχε 7 πόντους και είχε 3 ασίστ, ενώ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε 11 πόντους και 6 ασίστ στη νίκη επί της Μπάγερν με 78-65.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντορέλ Ράιτ η Μπάμπεργκ νίκησε με 78-65 την Μπάγερν Μονάχου και ισοφάρισε σε 1-1 την ημιτελική σειρά των πλέι οφ του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, έχοντας άξιους συμπαραστάτες του τον Νίκο Ζήση και τον Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ελληνας γκαρντ αγωνίστηκε 23 λεπτά, έχοντας 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε 11 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των ηττημένων, οι οποίοι στο πρώτο παιχνίδι είχαν συντρίψει το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι, ξεχώρισε ο Κάνιγχαμ με 15 πόντους, 2 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Το αποψινό παιχνίδι πάντως δεν είχε καμία σχέση με τον αγώνα που διεξήχθη στο Μόναχο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Βαυαρούς να έχουν προβάδισμα μόλις ενός πόντου (35-34). Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τους δύο αντιπάλους στο 59-59, με τους γηπεδούχους στην τέταρτη περίοδο να παίζουν εξαιρετική άμυνα και να φτάνουν στην πολυπόθητη νίκη.

Η ομάδα των Ζήση και Χάκετ δέχθηκε μόλις 6 πόντους από την Μπάγερν, ενώ σκόραρε 19 στο καλάθι στον Βυαυαρών. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο Μόναχο, με το τρίτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (25/05). Υπενθυμίζουμε ότι η πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις 3 νίκες.

Πλέον η σειρά που είναι ισόπαλη σε 1-1, μεταφέρεται στο Μόναχο (25/5), ενώ η πρόκριση στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος θα κριθεί στις 3 νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 34-35, 59-59, 78-65

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από