Ερυθρός Αστέρας – Μπουντούτσνοστ 107-69

Οι Ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστή τον Στράτο Περπέρογλου διέλυσαν με 107-69 την Μπουντούτσνοστ και πηγαίνουν στο Μαυροβούνιο για να κατακτήσουν την Αδριατική Λίγκα.

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας και την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας των Μίλαν Τόμιτς και Στράτου Περπέρογλου.

Οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου διέλυσαν με 107-69 την Μπουντούτσνοστ, έκαναν το 2-0 στους τελικούς και πηγαίνουν στο Μαυροβούνιο για να αποτελειώσουν την αντίπαλό τους και να προσθέσουν μια ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη τους.

Πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη του Ερυθρού Αστέρα ήταν ο Στράτος Περπέρογλου, με τον έμπειρο φόργουορντ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 17 πόντους, έχοντας 4/4 δίποντα και 3/4 τρίποντα, ενώ παράλληλα κατέβασε και 2 ριμπάουντ. Πολύ καλός επίσης ήταν και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους.

Από την πλευρά των ηττημένων, ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Γκόρντιτς με 11 πόντους. Το επόμενο παιχνίδι για τις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη και θα πραγματοποιηθεί στο Μαυροβούνιο (17/4, 20:00).

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 54-38, 76-54, 107-69.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από