Μύκονος Betsson – Νέφτσι Μπακού 78-58: Ιστορική νίκη για τους νησιώτες…

Μύκονος Betsson – Νέφτσι Μπακού 78-58: Ιστορική νίκη για τους νησιώτες…

Η Μύκονος Betsson πανηγύρισε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της, επικρατώντας της Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν με 78-58 στην πρεμιέρα της στο FIBA Europe Cup.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο συνδύασε την πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση της ιστορίας της η Μύκονος Betsson, επικρατώντας εντός έδρας της Νέφτσι με 78-58, στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου του FIBA Europe Cup.

Η ελληνική ομάδα είχε τον έλεγχο στο πρώτο δεκάλεπτο (25-19), όμως η Νέφτσι αντέδρασε στη δεύτερη περίοδο και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 40-34. Η απάντηση της Μυκόνου ήταν καταιγιστική στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν με επιμέρους σκορ 23-4 άλλαξε πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης και έκλεισε την περίοδο στο +13 (57-44).

Διαβάστε επίσης: Μέσι: «Αυτή η φανέλα ήταν η ζωή μου, τα έδωσα όλα και φεύγω με γαλήνη» (vid)

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά τη διαφορά και έφτασαν χωρίς ιδιαίτερη πίεση στο τελικό 78-58, πανηγυρίζοντας μια ιστορική ευρωπαϊκή νίκη και ξεκινώντας ιδανικά την παρουσία τους εκτός συνόρων.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 34-40, 57-44, 78-58

Μύκονος Betsson (Βαγγέλης Ζιάγκος): Φάντερμπερκ 15 (1), Άπλμπι 8 (1), Τσάιλντς 11 (1), Καββαδάς 3, Λάγιος, Σκουλήδας 16 (4), Τίγκας 5, Σιδηροηλίας, Ιατρίδης 2, Λαβ 11 (1), Χάρελ 7.

Νέφτσι Μπακού (Κωστας Βασιλειάδης): Πράις 12 (2), Χόκινς 2, Νασίροφ, Στεπάνοβιτς 11 (1), Τουργκούτ 6, Στάροβλαχ 5, Ακμπάροφ, Χάουαρντ 17 (3), Χιξ 5 (1).

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ