Στη Βαλένθια ο Μαρίνκοβιτς (pic)

Η ισπανική ομάδα πλήρωσε το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Μαρίνκοβιτς με την Παρτιζάν και απέκτησαν τον Σέρβο σούτινγκ γκαρντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην Ισπανία με τα χρώματα της Βαλένθια θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, με τις Νυχτερίδες το μεσημέρι της Πέμπτης να ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Σέρβου σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ.

Ο νεαρός άσος, ο οποίος επελέγη στο νούμερο 60 του ντραφτ από τους Σακραμέντο Κινγκς, ήταν ένας από τους παίκτες που «έπαιξαν» δυνατά το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά οι Πειραιώτες προτίμησαν να πάνε στα… σίγουρα με την απόκτηση του Μπράντον Πολ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ισπανική ομάδα πλήρωσε το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Μαρίνκοβιτς με την Παρτιζάν. Ο 22χρονος άσος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Eurocup με τη σέρβικη ομάδα, έχοντας μέσο όρο 12,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Μαρίνκοβιτς θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να «λάμψει» στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το όνομά του βρίσκεται στις λίστες των ομάδων του ΝΒΑ.

Δείτε την ανάρτηση της Βαλένθια:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από