«Πρώτη» για… Antetokounbros και Ντόρσεϊ στην Εθνική (Pics)

Γιάννης, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ μπήκαν κανονικά στην σημερινή (4/8) προπόνηση της Εθνικής Ομάδας και τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε ευχάριστα νέα στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας, αφού όπως αναμενόταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης αλλά και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενσωματώθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, όπως ακριβώς προέβλεπαν οι όροι της συμφωνίας FIBA-NBA.

Ο Greek Freak και ο αδερφός του, αλλά και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έπρεπε να περιμένουν λόγω αυτής της συμφωνίας μέχρι και σήμερα, όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους είχε στη διάθεση του εκτός παρκέ, για να τους δείξει τα πλάνα του και τον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται.

Διαβάστε επίσης: Ο μοναδικός Πορτογάλος συνεργάτης του Μαρτίνς, που έμεινε στον Ολυμπιακό

Πλέον όμως και στην πράξη τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ο Ντόρσεϊ προπονούνται και στρέφουν όλοι στη «γαλανόλευκη» την προσοχή τους σε πρώτη φάση στα προκριματικά για το Παγκόσμιο και εν συνεχεία στο Ευρωμπάσκετ.

Η Ελλάδα, προτού ταξιδέψει για την Ιταλία και το Eurobasket, καλείται να δώσει δύο προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στη Σερβία (25/08) και το Βέλγιο (28/08).

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση των Γιάννη, Θανάση και Ντόρσεϊ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από